Εκδηλώσεις της ΑΧΕΠΑ Αυστραλίας που έγιναν και θα γίνουν

Την Κυριακή, 23 Αυγούστου 2015, πραγματοποιήθηκε, όπως κάθε χρόνο, η καθιερωμένη Γιορτή της ΑΧΕΠΑ.

Ο εκκλησιασμός και αρτοκλασία έγιναν στον ιερό ναό της Παναγίας North Balwyn. Μετά το πέρας της θείας λειτουργίας, ακολούθησε γεύμα στο εστιατόριο “Ν&Τ”, μέσα σε μια χαρούμενη ατμόσφαιρα, με πλούσια φαγητά και ποτά, που έδωσαν ιδιαίτερη λάμψη στην πετυχημένη εκδήλωση.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Γυναικείου Τμήματος Ναυσικά No 13 της ΑΧΕΠΑ Βικτωρίας.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Γυναικείου Τμήματος Ναυσικά No 13 της ΑΧΕΠΑ Βικτωρίας.

Τη Δευτέρα, 1η Σεπτεμβρίου 2015, έγινε η εγκαθίδρυση των αξιωματούχων του Γυναικείου Τμήματος Ναυσικά No 13 της ΑΧΕΠΑ Βικτωρίας, πρόεδρος του οποίου επανεξελέγη η κ. Σοφία Μπορομπόκα, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, αντιπρόεδρος η κ. Σόνια Πηληπασίδη, γραμματέας η κ. Βάσω Φαραίς, Ταμίας η κ. Σοφία Τζίμα, κυβερνήτες οι κ.κ. Στέλλα Λάμπρου, Βούλα Ρέντζη, Πόλλυ Νίτσου, Καίτη Πάνου, προσευχήτρια η Ευγενία Κούτρα, σκευοφύλακας η Βούλα Λουκοπούλου, τελετάρχης η Βούλα Μαραμπελιοτάκη, και φρουροί οι Γαλάτεια Σαμαριά και Κλειώ Κιάτου.

Χρέη τελετάρχη της βραδιάς έκανε η τέως πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου ΑΧΕΠΑ Αυστραλίας κ.Τασία Μάνου.

Η άρτια οργανωμένη τελετή, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους.

Μετά το πέρας της τελετής ακολούθησε, όπως πάντα, το γεύμα Αγάπης με τα πλούσια και άφθονα που πρόσφεραν οι “μέλισσες” αδελφές της ΑΧΕΠΑ.

Την Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2015 στο Σπίτι της ΑΧΕΠΑ θα πραγματοποιηθεί το πολιτειακό συνέδριο ΑΧΕΠΑ Βικτωρίας, όπου θα συζητηθούν και θα παρθούν αποφάσεις και εισηγήσεις για το Εθνικό συνέδριο ΑΧΕΠΑ Αυστραλίας,που θα γίνει στη Μελβούρνη 11-12-και 13 Οκτωβρίου 2015.