Κων. Καραμανλής: Δεν υπάρχει περιθώριο να χαθεί κι άλλος χρόνος

– “Η Νέα Δημοκρατία αποτελεί δύναμη σταθερότητας για τη χώρα” λέει ο πρώην Πρωθυπουργός
– Κίνηση συσπείρωσης των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας από τον Κώστα Καραμανλή
– Ανοιχτή στήριξη του πρώην πρωθυπουργού στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη ενόψει εκλογών

«Οι εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου είναι ένα κρίσιμο ορόσημο για τον τόπο. Δεν υπάρχει περιθώριο να χαθεί κι άλλος χρόνος και είναι αδιανόητο να πάνε χαμένες οι μεγάλες θυσίες των Ελλήνων. Πρέπει να ληφθούν δύσκολες αποφάσεις και να προχωρήσουν τολμηρές μεταρρυθμίσεις. Μόνο έτσι θα βγούμε επιτέλους από την κρίση και θα μπούμε σε τροχιά ανάπτυξης» τονίζει ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, σε δήλωσή του ενόψει των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου του 2015.

Με σαφείς υπαινιγμούς για το χαμένο για τη χώρα χρόνο της διεκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ο πρώην πρωθυπουργός τονίζει με έμφαση ότι την επομένη των εκλογών η Ελλάδα πρέπει να έχει μια αποτελεσματική κυβέρνηση ευρείας κοινωνικής αποδοχής και αυτή την προοπτική τη διασφαλίζει η Νέα Δημοκρατία.

«Απαραίτητη προϋπόθεση γι αυτό είναι η πολιτική και κυβερνητική σταθερότητα. Στις 21 Σεπτεμβρίου η χώρα χρειάζεται αποτελεσματική κυβέρνηση, με ευρεία κοινωνική αποδοχή. Αυτή την προοπτική διασφαλίζει μια όσο το δυνατόν ισχυρότερη Νέα Δημοκρατία. Στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τον αγώνα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη για τη νίκη της παράταξής μας» προσθέτει ο Κώστας Καραμανλής.