To CNN για τους αγώνες δρόμου: Τρέχοντας στα Ελληνικά νησιά

 

“Running the Greek islands”. Αυτός είναι ο τίτλος του αφιερώματος της διαδικτυακής έκδοσης του CNN για τους αγώνες δρόμου που πραγματοποιούνται στα Ελληνικά νησιά!

Από τις Σπέτσες στην Ύδρα και από εκεί στη Σύρο, στη Σέριφο τη Λευκάδα την Κεφαλλονιά, αλλά και στο Αρκαλοχώρι της Κρήτης, οι αγώνες δρόμου με φόντο το γαλάζιο και τον Ελληνικό ήλιο, έχουν κλέψει τις καρδιές των δρομέων-τουριστών που πλέον περιμένουν πως και πως τις διοργανώσεις.

Το Spetses Mini Marathon είναι η… αρχαιότερη από τις διοργανώσεις των νησιών και φυσικά μέχρι στιγμής η πιο πετυχημένη, αφού το τριήμερο 9 έως 11 Οκτωβρίου αναμένεται στις Σπέτσες να βρεθούν πάνω από 10.000 άνθρωποι για τους αγώνες κολύμβησης και δρόμου.

Αναμφίβολα για την Ελλάδα, τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό για τις συγκεκριμένες διοργανώσεις, αποτελούν μια ευκαιρία για όσους ασχολούνται με τον τουρισμό. Το ενδιαφέρον είναι τεράστιο και όσο καλύτερες γίνονται οι διοργανώσεις, τόσο περισσότερος κόσμος από όλη την Ευρώπη θα συρρέει στα Ελληνικά νησιά, όχι μόνο για τον ήλιο και τη θάλασσα, αλλά και για τους αγώνες μας.

Δείτε φωτογραφίες και διαβάστε ολόκληρο του αφιέρωμα του CNN στους αγώνες που γίνονται στα νησιά μας ΕΔΩ.

Πηγή: Skai.gr