Oμοφυλόφιλη ομογενής κατηγορεί αεροπορική εταιρεία για ομοφοβία!

Πρωταγωνίστριες σε μία απίστευτα ρατσιστική συμπεριφορά έγιναν αυτές οι δύο ομοφυλόφιλες γυναίκες με την κόρη τους σε πτήση της Qantas με προορισμό τη Μελβούρνη. Προσωπικό της αεροπορικής εταιρίας, ζήτησε από τις δυο γυναίκες, η μία μάλιστα ομογενής, Kristina Antoniades, να αλλάξουν θέση ώστε να καθίσει ένα ετερόφυλο ζευγάρι.Oμοφυλόφιλη ομογενής κατηγορεί αεροπορική εταιρεία για ομοφοβία!

Η Kristina Antoniades, μία 35χρονη δικηγόρος, ταξίδευε σε θέση business class με την Qantas προς Μελβούρνη, με τη γυναίκα και το παιδί της, όταν ταπεινώθηκαν μπροστά σε όλους τους επιβάτες της πτήσης, μιας και το πλήρωμα τους ζήτησε να αλλάξουν θέση, ώστε να καθίσει ένας άνδρας με τη σύζυγό του.

Η δικηγόρος δημοσιοποίησε το περιστατικό στο Facebook. “Καθόμουν με την κόρη μου Lily και τη σύντροφό μου Merrin, όταν με προσέγγισε αεροσυνοδός. Μου ανέφερε πως το πλήρωμα αποφάσισε πως πρέπει να αλλάξουμε θέση για να καθίσει ένας άνδρας με τη γυναίκα του. Της απάντησα πως είχαμε το ίδιο δικαίωμα να καθίσουμε μαζί ως παντρεμένο ζευγάρι. Τότε απλά απομακρύνθηκε. Δεν γνώριζε πως και εμείς ήμαστε ζευγάρι και η Lilly ήταν η κόρη μας. Δείξαμε τα διαβατήριά μας αλλά και πάλι αδυνατούσαν να πιστέψουν πως και εμείς ήμαστε μία οικογένεια. Μάλιστα, όταν παρατήρησα τον άνδρα που μου ανέφερε η αεροσυνοδός πως πρέπει να καθίσει στη δική μας θέση, κατάλαβα πως βρισκόταν ήδη στο τέταρτο ποτήρι κρασί και ο ίδιος δεν έμοιαζε να ενοχλείται που καθόταν χωριστά από τη γυναίκα του”. Η Κριστίνα τελικά κάθισε με τη σύντροφό της και την κόρη τους στις θέσεις που αρχικά είχαν επιλέξει, ενώ το άλλο ζευγάρι κάθισε χωριστά.

Η οικογένεια κατηγορεί την αεροπορική εταιρία Qantas ότι δείχνει ‘κραυγαλέα ομοφοβία’ και κάνει ‘διακρίσεις’ στους επιβάτες. Ένας εκπρόσωπος της Qantas είπε: “Δείχνουμε πλήρη κατανόηση για αυτή την παρεξήγηση και για το ότι αναστατώσαμε αυτούς τους επιβάτες”.

Πηγή: Mirror/newsIt.gr