Έκκληση από το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού

ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΑΛΑΣΠΙΝΑ

Έκκληση απευθύνει το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού για παιδικά γάλατα εβαπορέ, βρεφικές κρέμες, φρουτόκρεμες και παιδικές πάνες (Νο. 4, 5 και 6) προκειμένου να μπορέσει να ανταποκριθεί σ΄αυτούς που ζητάνε τη βοήθειά του και που προέρχονται από τις πλέον ευάλωτες κοινωνικά ομάδες και είναι ανασφάλιστοι ή/και άποροι ή/και άνεργοι ή/και χαμηλόμισθοι-χαμηλοσυνταξιούχοι.

Metropolitan Community Clinic at Helliniko area, providing voluntary and free medical assistance to the uninsured and the poor, Athens, Greece, December 2014 / Ìçôñïðïëéôéêü Êïéíùíéêü Éáôñåßï Åëëçíéêü, åèåëïíôéêÞ ðñïóöïñÜ ðåñßèáëøçò óå Üðïñïõò êáé áíáóöÜëéóôïõò áóèåíåßò, ÁèÞíá, ÄåêÝìâñéïò 2014

Metropolitan Community Clinic at Helliniko area, providing voluntary and free medical assistance to the uninsured and the poor, Athens, Greece,

Όπως αναφέρει στην έκκλησή του, το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού κάθε μήνα βοηθάει περίπου 350 βρέφη και παιδιά (μέχρι 5 ετών) και λόγω μεγάλης ζήτησης έχει σημαντικές ελλείψεις με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ανταπεξέλθουν στις άμεσες ανάγκες των συνανθρώπων μας, που δυστυχώς, όπως επισημαίνουν,  είναι και διαρκείς.

Το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού λειτουργεί, με την βοήθεια και στήριξη του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, από τον Δεκέμβριο του 2011 και μέχρι σήμερα, μέσα σε 4 χρόνια, έχει βοηθήσει σε πάνω από 47,000 περιστατικά, από όλη την Αττική (ακόμα και την επαρχία). Το ιατρείο λειτουργεί εξ ολοκλήρου με την βοήθεια που προσφέρει ο κόσμος και οι 300 εθελοντές του προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς. Αξίζει να επισημάνουμε ότι οι άνθρωποι του Κοινωνικού ιατρείο  δεν δέχονται σε καμία περίπτωση χρηματικές δωρεές, παρά μόνο σε είδος και υπηρεσίες, τις οποίες με την σειρά τους τις προσφέρουν δωρεάν σε πολίτες που έχουν ανάγκη.

 

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210-9631-950 στις ώρες λειτουργίας του ΜΚΙΕ

(ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΕΜΠΤΗ 10:00-20:00)

(ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10:00-19:00)

(ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00-14:00)

email mkiellinikou@gmail.com