Παντελής Παντελίδης: Τι έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις; Μεγάλη ποσότητα αλκοόλ

Αθήνα. Μεγάλη ποσότητα αλκοόλ είχε καταναλώσει ο δημοφιλής τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης, όπως προκύπτει από τις αιματολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις που παραδόθηκε στις κεντρικές υπηρεσίες στην Τροχαία.

Σύμφωνα με το «ΒΗΜΑ», όπως προέκυψε από τις αιματολογικές και τις τοξικολογικές ο τραγουδιστής είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Συγκεκριμένα η ποσότητα που βρέθηκε να έχει καταναλώσει ο γνωστός καλλιτέχνης είναι άνω του 1,5 γραμμαρίου ανά λίτρο, όταν το όριο είναι 0,50 γραμμάρια. Αντιθέτως, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο αίμα του άτυχου καλλιτέχνη δεν βρέθηκε οποιαδήποτε άλλη ουσία (ναρκωτικά, φάρμακα κ.λπ.).

Στην Tatiana Live μίλησε ο οδηγός αγώνων και δάσκαλος Οδικής Συμπεριφοράς,Τάσος Ιαβέρης εξηγώντας τι ακριβώς σημαίνει το πόρισμα για το αλκοόλ. Με πόσα ποτήρια ισούται το ποσοστό που βρέθηκε στο αίμα του Παντελή Παντελίδη;

Παράλληλα, έχουν γίνει γνωστά και τα στοιχεία της τροχαίας σχετικά με το από ποια θέση απεγκλωβίστηκε το σώμα του τραγουδιστή μετά το μοιραίο τροχαίο. Η επίσημη έκθεση της Πυροσβεστικής αναφέρει ότι βγήκε από την πλευρά του οδηγού και ενσωματώθηκε στα στοιχεία για την υπό σχηματισμό δικογραφία.