Αυτός είναι ο “θείος” που νάρκωνε τις ανιψιές του για να ασελγεί στα κορμάκια τους

bothos1Ο άνθρωπος που σόκαρε τους πάντες όταν αποκαλύφθηκαν οι αρρωστημένες πράξεις του “απέκτησε” όνομα και πρόσωπο μετά τη δημοσιοποίηση από την αστυνομία και μετά από διάταξη της εισαγγελίας πρωτοδικών Αθηνών, των στοιχείων και των φωτογραφιών του. Είναι ο 52χρονος που έριχνε στο γάλα και σε άλλα ροφήματα τα οποία κερνούσε δυο ανιψιές του (την κόρη της αδερφής του πριν από οκτώ χρόνια και την κόρη της πρώτης του ξαδέρφης πρόσφατα) υπνωτικό για να μπορεί να ασελγεί στα κορμάκια τους ανενόχλητος!

Το όνομά του είναι Ελευθέριος Μπόιος του Ιωάννη. Γεννήθηκε το 1964 στη Γερμανία. Συνελήφθη το απόγευμα της 6ης Μαΐου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για αποπλάνηση ανηλίκου και κατοχή βιντεοληπτικού υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα κακουργήματα της αποπλάνησης παιδιού, του βιασμού, της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση καθώς και της πορνογραφίας ανηλίκων κατά συνήθεια.

Η δημοσιοποίηση των στοιχείων και των φωτογραφιών του είναι χρονικής διάρκειας μέχρι τις 12-11-2016, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη. Τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του δόθηκαν στη δημοσιότητα για την προστασία του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του συλληφθέντα και την ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό και των λοιπών ομοειδών εγκλημάτων που πιθανότατα τέλεσε σε βάρος άλλων θυμάτων.

Η αστυνομία, σε ανακοίνωσή της, παρακαλεί τους πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας, σημειώνοντας ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Η υπόθεση που σόκαρε

Όλα έγιναν σε παραλιακή περιοχή της δυτικής Αττικής και αποκαλύφθηκαν όταν ένα 11χρόνο κοριτσάκι είπε στη μητέρα του όλα όσα γίνονταν όταν έμενε μόνη της με τον θείο της. Το κορίτσι είναι κόρη της πρώτης ξαδέρφης του 52χρονου ναυτικού. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος είχε πάρει το παιδί στο σπίτι του. Όταν η μικρή επέστρεψε στη μητέρα της, ήταν φανερά υπνωτισμένη και με απώλεια αισθήσεων. Όταν τελικά ξύπνησε, απάντησε τις ερωτήσεις της ανήσυχης μητέρας της και έτσι αποκαλύφθηκε η φρίκη!

Η μητέρα του παιδιού υπέστη τέτοιο σοκ που μπήκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο για να γεννήσει, καθώς βρισκόταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Φυσικά, μόλις μίλησε με την κόρη της ειδοποίησε την αστυνομία και ο 52χρονος συνελήφθη.

Όμως, όπως προέκυψε κατά τη διάρκεια των ερευνών, η 11χρονη δεν ήταν το μοναδικό θύμα των αρρωστημένων ορέξεων του 52χρονου. Πριν από οκτώ χρόνια είχε κάνει το ίδιο στην 20χρονη, σήμερα, κόρη της αδερφής του! Η νεαρή κοπέλα αποκάλυψε ότι το 2008 είχε πέσει κι εκείνη θύμα ασέλγειας από τον θείο της.

Η μητέρα της 20χρονης σήμερα κοπέλας αναγκαζόταν να αφήνει το ανήλικο παιδί της για πολλές ώρες με τον αδερφό της. Δεν μπορούσε να φανταστεί πως εκείνος έδινε στο παιδί ροφήματα, όπως γάλα ή σοκολάτα, και μέσα έβαζε υπνωτικά για να την κοιμίζει και στη συνέχεια ανενόχλητος να ασελγεί!