Γνωστή ελληνική υπεραγορά επισκέφθηκε στην Νέα Υόρκη η Άννα Βίση

Νέα Υόρκη.- Φωτορεπορτάζ: Greek News

Εντυπωσίασε με την απλότητά της η ελληνίδα τραγουδίστρια Άννα Βίση, κατά την επίσκεψή στην γνωστή ελληνική υπεραγορά τροφίμων Mediterranean III, που βρίσκεται στη γωνία 35ης Οδού και 23ης Λεωφόρου στην Αστόρια. Η δημοφιλής καλλιτέχνης επισκέφθηκε τις ΗΠΑ για το μεγάλο ετήσιο γκαλά του Εθνικού Ελληνικού Μουσείου στο Σικάγο ενώ έδωσε μία και μοναδική παράσταση στη γνωστή αίθουσα συναυλιών Melrose Ballroom στην Αστόρια, την Παρασκευή 20 Μαΐου.

01photo1-mediterranean-anna-vissi-770x470

Καθώς ανακοινώθηκε στο Melrose ότι το απόγευμα της Κυριακής η Άννα Βίσση θα επισκεπτόταν την ελληνική υπεραγορά Mediterranean Foods, αρκετοί θαυμαστές της άρχισαν να λαμβάνουν θέση από νωρίς. Πρώτο τη γραμμή ένα νεαρό κορίτσι με ειδικές ανάγκες, στο αναπηρικό καροτσάκι. Ήταν η πρώτη που την υποδέχθηκε. Μάλιστα πριν αποχωρήσει, η Άννα Βίσση συνομίλησε μαζί της για αρκετά λεπτά, ενώ η μικρή εντυπωσίασε με το ότι ήξερε σχεδόν τα πάντα για το ίνδαλμά της.

Στην είσοδο του Mediterranean την Άννα Βίσση υποδέχθηκαν ο Βασίλης και η Ελένη Τεντολούρη και ο Θανάσης Τεντολούρης με τη σύζυγό του Αφροδίτη. Τις εντυπώσεις βέβαια κέρδισε ο μικρούλης γιός του ζεύγους Βασιλάκης, που απέσπασε πολλές αγκαλιές από την Άννα, η οποία παρά την εντυπωσιακή της εμφάνιση είναι κι αυτή γιαγιά.

Ο Βασίλης Τεντολούρης την ξενάγησε στους χώρους της υπεραγοράς και η Άννα Βίσση έδειξε να εντυπωσιάζεται από την μεγάλη ποικιλία ελληνικών προϊόντων.

«Τόσες πολλές ποικιλίες ελιών», θαύμασε, δοκιμάζοντας κιόλας μία-δύο.

Δεν παρέλειψε να πιάσει θέση και πίσω από τον πάγκο με τα τυριά και να δοκιμάσει κυπριακή αναρή, την οποία βρήκε υπέροχη.

Σ’ όλη τη διάρκεια της παραμονή της στο Mediterranean, δεν αρνήθηκε σε κανέναν που της ζήτησε να φωτογραφηθεί μαζί του. Κι ήταν πράγματι πολλοί οι θαυμαστές της, που ήθελαν μία «σέλφι» μαζί της.

«Τα ελληνικά τρόφιμα είναι για την Αμερική κομμάτι της ελληνικής μας κουλτούρας, όπως η ελληνική γλώσσα, οι χοροί κι οι παραδόσεις μας», είπε στην Άννα Βίση ο οικοδεσπότης Βασίλης Τεντολούρης.

Και την αφηγήθηκε πως στα 45 χρόνια που κάνει αυτή τη δουλειά, θυμάται μικρά παιδιά που μαζί με τους γονείς ερχόντουσαν να ψωνίσουν. Και πόσο συγκινείται σήμερα που τα βλέπει ενήλικες να έρχονται με τα δικά τους παιδιά να ψωνίσουν ελληνικά προϊόντα.

«Είναι πράγματι ενωτικό πράγμα και μία σκυτάλη στις νέες γενιές», απάντησε η Άννα Βίσση στον κ. Τεντολούρη.

Μιλώντας στη Greek News, η Άννα Βίσση δήλωσε πολύ εντυπωσιασμένη από αυτό που είδε, για την ποιότητα και το στάνταρντ των προϊόντων του Mediterranean.

«Είναι πολύ ωραίο να βλέπεις συγκεντρωμένα τόσες ποικιλίες ελληνικών προϊόντων. Που σημαίνει πολλή δουλειά, κόπος, αφοσίωση, πίστη και πολλή αγάπη στα ελληνικά προϊόντα. Εύχομαι να πάει πολύ καλά, γιατί είναι πολύ ωραία να συμβαίνουν καθαρές δουλειές. Κάτι που έχει μεγάλη ανάγκη σήμερα ο κόσμος. Ζούμε αρκετή προχειρότητα και γενικά κρίση. Κρίση όχι μόνο στα καθημερινά, αλλά και στα ουσιαστικά πράγματα της ζωής. Εδώ είδα μια μεγάλη και ωραία οικογένεια που κάνει μια δουλειά με πολύ μεράκι. Καλή τους επιτυχία».

Η Άννα Βίσση δεν παρέλειψε να κάνει και τα ψώνια της, επιλέγοντας μέλι, λάδι, ελιές, τυρί και άλλα, όπως μας ανέφερε ο Θανάσης (Τάμη) Τεντολούρης, στο οποίο ανήκε η ιδέα να την καλέσει να επισκεφθεί το Mediterranean και δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος για την παρουσία της.

«Περάσαμε πολύ ωραία και είχαμε την ευκαιρία να της δείξουμε το κατάστημα, που της άρεσε πολύ γιατί βρήκε εδώ την ίδια την Ελλάδα. Βρήκε όλα όσα ήθελε, ελληνικά και κυπριακά προϊόντα».

Ο Θανάσης Τεντολούρης εντυπωσιάστηκε από την απλότητα της Άννας Βίσση και την άνεση με την οποία συνομιλούσε και φωτογραφιζόταν με όλους.

«Είναι πολύ απλός άνθρωπος κι έδειξε μεγάλη ανθρωπιά αφιερώνοντας αρκετό χρόνο για να συνομιλήσει με το νεαρό κορίτσι. Μακάρι να την ξαναδούμε».

Να σημειώσουμε ότι καθώς αποχωρούσε, την κάλεσαν από το Σύλλογο Ηλικιωμένων να περάσει και από το οίκημά τους, που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το Mediterranean. Μόνο δεν αρνήθηκε την πρόσκληση, αλλά έπαιξε και μια παρτίδα τάβλι