Η μπάλα στη …σέντρα!

Aθήνα.- Η πρεμιέρα του Euro 2016 έφτασε! Η κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπης σε επίπεδο χωρών είναι γεγονός και για τον επόμενο μήνα στα γήπεδα της Γαλλίας θα χτυπά η καρδιά του ποδοσφαίρου.

Ωστόσο, η μασκότ του euro 2016 της Γαλλίας μπορεί να είναι ένα συμπαθέστατο αγοράκι με μια κάπα, όμως όταν κανείς το αναζητήσει με το όνομά του θα βρεθεί προ μιας όχι και τόσο ευχάριστης έκπληξης, αφού το πιο πιθανό είναι το internet να παραπέμψει στην αναζήτηση σε σεξουαλικό βοήθημα και όχι στη μασκότ!

Όλο το μπέρδεμα ξεκίνησε με τη ψηφοφορία για την επιλογή του ονόματος της μασκότ. Η μασκοτ υπάρχει από το 2014, αλλά χωρίς όνομα. Για την επιλογή ονόματος έπρεπε να ψηφίσει το κοινό που είχε να διαλέξει ανάμεσα σε τρία ονόματα: SuperVictor, Driblou και Goalix.

Το κοινό επέλεξε το πρώτο, η UEFA μετά την ψηφοφορία έβγαλε στην αγορά προς πώληση τη μασκότ με το όνομα SuperVictor και κάπου εδώ άρχισε το μπέρδεμα αφού η αναζήτηση στη google για παράδειγμα παραπέμπει με το όνομα αυτό σε σεξουαλικά βοηθήματα!

«Το μόνο που μπορούμε να πούμε μετά βεβαιότητας, είναι πως η UEFA δεν παράγει σεξουαλικά βοηθήματα», είπε εκπρόσωπος της UEFA, μάλλον με αμηχανία, αφού πλέον δεν μπορεί κανείς να … μαζέψει πλέον το όνομα…