Έκραξαν τον Κατρούγκαλο στο Ηράκλειο – Αναβλήθηκε η ομιλία του!

Μετά την Καλάματα, ο Γιώργος Κατρούγκαλος έγινε αποδέκτης αποδοκιμασιών και στο Ηράκλειο της Κρήτης. Ο Υπουργός Εργασίας βρέθηκε στο νησί όπου τα… άκουσε από συγκεντρωμένους που έδειξαν με αυτόν τον τρόπο τη δυσαρέσκεια τους για τη μνημονιακή στροφή της κυβέρνησης…

Συγκεκριμένα, εκπρόσωποι φορέων επιφύλαξαν “θερμή υποδοχή” στον Υπουργό Εργασίας στο Επιμελητήριο Ηρακλείου.

Οι συγκεντρωμένοι φώναξαν συνθήματα κατα της μνημονιακής πολιτικής: “Εεε, ωωω πάρτε τα μνημόνια και φύγετε από δω” ήταν ένα από αυτά…

Ακολούθησαν αποδοκιμασίες και γιούχα…

Ενδεικτικό του… κλίματος ήταν το γεγονός ότι μόλις ο κ. Κατρούγκαλος πλησίασε τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Στέλιο Βοργιά και τού άπλωσε το χέρι να τον χαιρετίσει ο Πρόεδρος του ΕΚΗ, επιδεικτικά, απέφυγε να σφίξει το χέρι του Υπουργού. Ακολούθησε έντονος διάλογος ανάμεσα στους δύο άνδρες…

Ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου ζήτησε να αποσυρθεί το νομοσχέδιο καθώς αποτελεί ταφόπλακα για όλους τους Έλληνες με τον υπουργό Εργασίας ν’ ανταπαντά πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει.

αρχείο λήψης

Μετέωρο έμεινε το χέρι του υπουργού καθώς ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου δεν άπλωσε το δικό του χέρι, για έναν χαιρετισμό, που δεν έγινε ποτέ…

Συγκεκριμένα, η απάντηση του υπουργού που άναψε τα αίματα ήταν: “το ασφαλιστικό είναι νόμος του κράτους, τέλος”,

Ο κ. Βοργιάς ανέφερε ότι με τέτοιες νοοτροπίες δεν μπορούν να καθίσουν στο τραπέζι του διαλόγου ενώ την ίδια ώρα οι άνθρωποι που βρίσκονταν στο σημείο που άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα κατά του νομοσχεδίου και της κυβέρνησης.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους ο κ.Κατρούγκαλος έκανε λόγο για “μαύρη πληροφόρηση” αναφορικά με την πολιτική της κυβέρνησης, και για ενημερωτική εκστρατεία προκειμένου να ενημερωθούν οι πολίτες για την αλήθεια των μέτρων που θα φέρουν άνοδο της οικονομίας, όπως ισχυρίστηκε.

αρχείο λήψης (1)

Για τον …φόβο των Ιουδαίων!

Για την ανεργία, παραδέχτηκε πως είναι πολύ υψηλή, αλλά είπε ότι στόχος των μέτρων είναι η μείωσή της.

Ερωτώμενος για το κίνημα “#Παραιτηθείτε”, ο κ.Κατρούγκαλος έκανε λόγο για κάποιους οι οποίοι ενώ παλαιότερα λοιδορούσαν τα κινήματα, τώρα θέλουν οι ίδιοι να γίνουν “κατσαρολάκηδες”…

Σε θετικό κλίμα η συνάντηση με τον Δήμαρχο Ηρακλείου

Νωρίτερα, απο την Λότζια ξεκίνησε την επίσκεψή του στο Ηράκλειο ο Υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος, όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό.

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου καλοσωρίζοντας τον κ.Κατρούγκαλο, τον κάλεσε να συμβάλλει στην λήψη μέτρων που να μειώνουν τις επιπτώσεις των “μνημονίων” για τους ασθενέστερους.

Ο Δήμαρχος και ο Υπουργός συζήτησαν σε θετικό κλίμα για εργασιακά θέματα και ειδικότερα για θέματα προσλήψεων και για προβλήματα που αντιμετωπίζουν κατηγορίες εργαζομένων στο Δήμο Ηρακλείου.

Εκτός από τον Δήμαρχο Ηρακλείου κ. Λαμπρινό και τον Υπουργό Εργασίας κ. Κατρούγκαλο, στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης οι βουλευτές Ηρακλείου με τον ΣΥΡΙΖΑ κ.κ.  Σωκράτης Βαρδάκης και Νίκος Ηγουμενίδης, ο πρόεδρος του ΟΛΗ κ. Απόλλωνας Φιλιππής , ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιάννης Παυλιδάκης και η δημοτική σύμβουλος κ. Μαρία Καλουδιώτη

Ο Υπουργός Εργασίας θα είναι ομιλητής σε εκδήλωση που διοργανώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ απόψε στις 8:00 μ.μ στην Αίθουσα Ανδρόγεω του Δήμου Ηρακλείου με θέμα: «Τρέχουσες Πολιτικές Εξελίξεις».

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ Η ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΟΜΙΛΙΑ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ!

Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για το βράδυ του Σαββάτου ομιλία του υπουργού Εργασίας Γιώργου Κατρούγκαλου στο Ηράκλειο της Κρήτης, στο πλαίσιο της εκδήλωσης της ΝΕ Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα: «Τρέχουσες Πολιτικές Εξελίξεις».

Έξω από την αίθουσα Ανδρόγεω, όπου επρόκειτο να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση, δημιουργήθηκε μικροένταση από αντιεξουσιαστές και μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και υπήρξαν αντεγκλήσεις με μέλη του ΣΥΡΙΖΑ .

Τελικά αποφασίσθηκε από τους διοργανωτές η αναβολή της πολιτικής εκδήλωσης.

Πληροφορίες, φωτογραφίες: flashnews, ekriti, cretapost/in.gr