Τρομοκρατική επίθεση με ρουκέτες στην Σμύρνη!

Σύμφωνα με την αποδελτίωση του τουρκικού Τύπου, από τα ” Tourkika Nea”,   στην περιοχή Μπαγιντίρ της Σμύρνης πραγματοποιήθηκε επίθεση με ρουκέτες από υψηλό σημείο. Μια από τις ρουκέτες έπεσε σε σημείο ανάμεσα στην αστυνομική διεύθυνση και στο κρατικό νοσοκομείο, χωρίς να υπάρξει απώλεια σε ζωές ή τραυματισμός.

Η επίθεση έγινε στις 23:55 στην περιοχή Μπαγιντίρ, όταν οι τρομοκράτες από κάποιο υψηλό σημείο, εξαπέλυσαν επίθεση με ρουκέτες προς το κέντρο της πόλης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες εκτοξεύθηκαν τρεις ρουκέτες, εκ των οποίων η μία κατέπεσε μεταξύ αστυνομίας και νοσοκομείου. Η περιοχή εκεί αποκλείστηκε από την αστυνομία, ενώ άρχισε ευρεία επιχείρηση για την σύλληψη των δραστών. Έγινε γνωστό πως στόχος ήταν το κτίριο της αστυνομίας.

Στο μεταξύ, παρόμοια επίθεση είχε πραγματοποιηθεί επίσης στην Σμύρνη στο Κεμάλπασά, όταν τρομοκράτες του ΠΚΚ είχαν χτυπήσει από ψηλό σημείο την διοίκηση στρατοχωροφυλακής. Τότε η ρουκέτα είχε χτυπήσει ένα τοίχο κτιρίου, χωρίς να υπάρξουν και τότε νεκροί ή τραυματίες.