ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ: Όχι, δεν έγινε λάθος!

melissa1-90x901“Εγινε ΛΑΘΟΣ. Ας πούμε ότι και το σφάλμα είναι ανθρώπινο. Θέλει θάρρος για να το αναγνωρίσει κανείς, μεγαλοψυχία για να το αντιμετωπίσει και ειλικρίνεια για να το θεραπεύσει“. Αυτή είναι η άποψη του γνωστού δημοσιογράφου και εκδότη Θέμη Αναστασιάδη σε ένα του σχόλιο στη στήλη του στο  «Πρώτο Θέμα». Ένα κείμενο, όπου αναφέρθηκε στις τηλεοπτικές άδειες και κυρίως στο “κόψιμο” του Alpha και του Star.

melissa1-90x901Όχι (εκτός ΕΣΗΕΑ) συνάδελφε. Είσαι πολύ επιεικής. Δεν έγινε λάθος. Αυτό  δεν ήτανε λάθος. ΕΓΚΛΗΜΑ ήτανε και, μάλιστα. ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ! Με συγκεκριμένα θύματα! Άλλωστε, «η πρώτη φορά αριστερά» κυβέρνηση το ομολογούσε κάθε φορά που εκπρόσωποί της εμφανίζονταν στα ιδιωτικά κανάλια και τους κατηγορούσαν για δήθεν μεροληψία και έλλειψη αντικειμενικότητας.

melissa1-90x901Το μόνο «λάθος» που έκαναν, ήταν πως δεν υπολόγισαν την «μπλοφα» του Αλαφούζου και τους «άρπαξε» την πρώτη άδεια σχεδόν στο «τσάμπα». Έτσι διεσώθη ο Σκάι, που επίσης ήθελαν να κλείσουν!

 

 

melissa1-90x901Τώρα μένει να δούμε τη συνέχεια. Ο Μαρινάκης τελεί στα πρόθυρα προφυλάκισης, όπως προτείνει ο Εισαγγελέας. Ο Καλογρίτσας “κρεμάστηκε” στα “μανταλάκια” της Βουλής από τους 52 Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που καλούν τον Πρωθυπουργό και τους αρμόδιους υπουργούς να πάρουν θέση στην ανάρτηση του Πάνου Καμμένου σε επίσημη σελίδα του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης (twitter) κατά του επιχειρηματία κ. Χρήστου Καλογρίτσα, όπου ανέφερε ότι «με τα μαύρα λεφτά στα σάιτ και τις ψευδείς αναρτήσεις, ο Καλογρίτσας νομίζει ότι θα πιέσει για κανάλι»…

melissa1-90x901Ωραίος διαγωνισμός, με λαμπρά λουλούδια και άνθη του καλού! Μακριά από διαπλοκή και διαφθορά!

Α, ναι, μένει, επίσης, να μας εξηγήσει ο δικός μας Ιβάν, για ποια ακριβώς αποστολή μιλούσε μετά τον Μαραθώνιο Πλειστηριασμό!

 

 

melissa1-90x901Και μία ερώτηση: Γιατί συγκεκριμένη εκδοτική ΕΠΕ όταν προσπάθησε να συνάψει εταιρία με Εργολάβο Δημοσίων Έργων,  για την επέκτασή της, και τη μετεξέλιξή της σε ομογενειακή διαδικτυακή πλατοφόρμα, τής ελέχθη αρμοδίως ότι ο Νόμος περί Βασικού Μετόχου απαγορεύει ανάμειξη εργολάβου Δημ. Εργων με εταιρεία Τύπου; Για τον Καλογρίτσα το επιτρέπει;