Κακοκαιρία: Συνεχίζονται οι έρευνες για την αγνοουμένη στη Θεσσαλονίκη

Σε εξέλιξη βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη οι έρευνες για τον εντοπισμό της γυναίκας, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη το κύμα κακοκαιρίας.

Στις έρευνες συμμετέχουν η Αστυνομία, το Λιμενικό, κλιμάκιο της ΕΜΑΚ και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης.

Ο σύζυγος της 53χρονης ήταν αυτός που επικοινώνησε το πρωί με το Αστυνομικό Τμήμα Μηχανιώνας, στο οποίο είπε ότι η τελευταία φορά που επικοινώνησε μαζί της ήταν το προηγούμενο βράδυ.

Έκτοτε δεν είχε κάποια άλλη επικοινωνία μαζί της.

Το αυτοκίνητο της 53χρονης βρέθηκε εγκαταλελειμμένο σε κεντρικό σημείο της Νέας Μηχανιώνας, τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκαν με εντολή του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα όλες οι πληγείσες περιοχές.Πλημμύρες και καταστροφές σημειώθηκαν κυρίως σε Μεσσηνία, Λακωνία και Ηλεία, καθώς και στον δήμο Θερμαϊκού στη Θεσσαλονίκη.

Στην Πελοπόννησο, όπως ενημερώνει η Αστυνομία το πρωί της Πέμπτης, έχει διακοπεί η κυκλοφορία στα κάτωθι σημεία:

Λακωνία:

  • Στο 13ο χιλιόμετρο της Επ. Ο. Σκάλας-Γερακίου (Τ.Κ. Βρονταμά).
  • Από το 1ο έως το 1,3 χιλιόμετρο της Επ. Ο. Απιδέας-Αγίου Δημητρίου Ζάρακος (Τ.Κ. Απιδέα).
  • Από το 1,6ο έως το 1,8ο χιλιόμετρο της Επ. Ο. Γούβες-Αγ. Δημήτριο (Τ.Κ. Γούβες).

Μεσσηνία:

  • Στο 222ο χιλιόμετρο της ΝΑΑΤΚ, ΤΚ Αγίου Φλώρου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και η κυκλοφορία διεξάγεται από την παλαιά ΕΟ Καλαμάτας-Τρίπολης.
  • Στο 5ο χιλιόμετρο ΕΟ Ασπροχώματος-Πύλου, (Είσοδος Μεσσήνης) γέφυρα Παμίσου.

Στη Στούπα Μεσσηνίας σημειώθηκαν επίσης μεγάλες καταστροφές σε σπίτια και καταστήματα, καθώς το ρέμα «Δράκος» κατέβασε μεγάλες ποσότητες νερού και λάσπης προς την παραλιακή περιοχή.

Σύμφωνα με αναφορές από την περιοχή τουλάχιστον 15 αυτοκίνητα κατέληξαν στη θάλασσα.

Αντικείμενα  έχουν  παρασυρθεί από τα νερά της βροχής μέχρι την παραλία, στην Αγία Τριάδα Δήμου Θερμαϊκού, Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016. Σοβαρά προβλήματα και πολλές καταστροφές στην Θεσσαλονίκη έχει προκαλέσει η έντονη βροχόπτωση που πλήττει από χθες την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης. ΑΠΕ ΜΠΕ/PIXEL/ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ

Αντικείμενα έχουν παρασυρθεί από τα νερά της βροχής μέχρι την παραλία, στην Αγία Τριάδα Δήμου Θερμαϊκού, Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016. Σοβαρά προβλήματα και πολλές καταστροφές στην Θεσσαλονίκη έχει προκαλέσει η έντονη βροχόπτωση που πλήττει από χθες την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης. ΑΠΕ ΜΠΕ/PIXEL/ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ

m1