Ανοιχτά σήμερα τα μαγαζιά με εκπτώσεις και καλό καιρό

Αθήνα.- Μπορεί οι βιαστικοί να έχουν αρχίσει να μετρούν αντίστροφα για τα Χριστούγεννα… ωστόσο ο καιρός δεν λέει να τους κάνει το χατίρι.

Η πρώτη Κυριακή του Νοεμβρίου έχει «βάλει τα ζεστά» της με τον ήλιο να είναι ο πρωταγωνιστής της ημέρας.  Φαίνεται όμως πως δεν είναι το μόνο θετικό της ημέρας, αφού είναι ανοικτά και τα καταστήματα σε όλη τη χώρα! Και το καλύτερο; Έχουν εκπτώσεις, μιας και έχει ξεκινήσει το δεκαήμερο προσφορών.

Σύμφωνα με τον Εμπορικό Σύλλογο Αθήνας τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά  από τις 11:00 – 18:00 ενώ όσον αφορά τον καιρό στην Αττική αναμένονται παροδικές νεφώσεις και αυξημένη υγρασία.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ, αλλά κατά τη διάρκεια της ημέρας θα ενισχυθούν τοπικά σε μέτριους 5 μποφόρ και στα ανατολικά ισχυρούς 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 15 έως 22 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις και αυξημένη υγρασία. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 12 έως 19 βαθμούς.