Τζανακόπουλος: Πράξη πολιτικής χυδαιότητας η αφίσα της ΑΔΕΔΥ για τον Χουλιαράκη

Την αφίσα της ΑΔΕΔΥ, με την οποία ο Γιώργος Χουλιαράκης εμφανίζεται ως «καταζητούμενος» στην Άγρια Δύση καταδίκασε το βράδυ της Παρασκευής η κυβέρνηση κάνοντας λόγο για κανιβαλισμό, ανθρωποφαγία και πολιτική χυδαιότητα.

«Η στοχοποίηση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Χουλιαράκη, από την ηγεσία της ΑΔΕΔΥ, μέσα από την αφίσα την οποία διακινεί με το πρόσωπό του, συνιστά πράξη πολιτικής χυδαιότητας» υπογράμμισε με δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος καταδικάζοντας τη στάση της ΑΔΕΔΥ.

«Κανείς υπουργός της σημερινής κυβέρνησης δεν λειτουργεί αυτόνομα, αλλά όλοι και όλες υπηρετούν το συλλογικό μας σχέδιο που έχει στόχο τη στήριξη του κόσμου της εργασίας, την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας και το τέλος της επιτροπείας» διευκρινίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Η εξόχως προκλητική αυτή κίνηση επιλέχθηκε να γίνει απέναντι σε έναν υπουργό της σημερινής κυβέρνησης, ενώ για χρόνια το πολιτικό προσωπικό των κυβερνήσεων της καταστροφικής πενταετίας ουδέποτε στοχοποιήθηκε – και ορθώς – από τους επίσημους φορείς του συνδικαλιστικού κινήματος, με τέτοιο αγοραίο τρόπο» υποστηρίζει ακόμη.

«Η πολιτική διαμαρτυρία και οι αγώνες των εργαζομένων είναι οξυγόνο για τη δημοκρατία. Ο κανιβαλισμός και η ανθρωποφαγία είναι μέθοδοι άλλων χώρων, ξένων προς το συνδικαλιστικό και εργατικό κίνημα το οποίο κάποιοι υπονομεύουν με τέτοιες ενέργειες» καταλήγει ο κ. Τζανακόπουλος.

Δείτε την αφίσα:

Vɓ`ԇӠЏŭϔ`É`ԇ͠PőÉ` ʁɠԇӠDńՠÉ`ԏ͠׏ՋɁсʇ--בǓԏӠ̐ύǓ//EUROKINISSI