Ανέστειλαν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι σε ΔΟΛ και Πήγασο

Αθήνα.- Ανέστειλαν τις απεργιακές τους κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι στα δημοσιογραφικά συγκροτήματα του ΔΟΛ και του Πήγασου. Οι εργαζόμενοι και στους δύο Ομίλους πληρώθηκαν σήμερα το δώρο των Χριστουγέννων ενώ πραγματοποίησαν γενικές συνελεύσεις όπου εκεί αποφασίστηκαν τα εξής:

Στον Πήγασο η γενική συνέλευση αποφάσισε την αναστολή της απεργίας μέχρι το τέλος του τρέχοντος μηνός, προκειμένου να υπάρξει η καταβολή δύο 15νθημέρων μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου 2016, καθώς και η κατάθεση σχεδίου για την επόμενη μέρα της επιχείρησης, διαφορετικά οι εργαζόμενοι θα συνεχίσουν τις απεργιακές τους κινητοποιήσεις.

Η συνέλευση των εργαζομένων στον ΔΟΛ, όπως ανακοινώθηκε, με την ολοκλήρωση των δύο συνεχόμενων 24ωρων απεργιών και έπειτα από την καταβολή του δώρου, εκτιμώντας εκ νέου την κρισιμότητα της κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει ο Οργανισμός, κατέληξε στην αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων από τις 19:00 σήμερα το βράδυ. Οι εργαζόμενοι στον ΔΟΛ θα πραγματοποιήσουν νέα συνέλευση την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017 προκειμένου να εκτιμήσουν τα δεδομένα.