Δριμεία επίθεση Κωνσταντοπούλου κατά Τσίπρα στον Σκάι

Αθήνα.- Ολομέτωπη επίθεση, με σκληρούς προσωπικούς χαρακτηρισμούς, εξαπέλυσε η πρώην Πρόεδρος της Βουλής  και π. Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου, εναντίον του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, μιλώντας στην εκπομπή ¨Αταίριστοι¨στην τηλεόραση του Σκάι.

Η π. Πρόεδρος της Βουλής υποστήριξε ότι η χώρα με ευθύνη της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε καθεστώς υποτέλειας, από τους δανειστές ενώ κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα ότι “πρόδωσε όλο το λαό”.

Η π. Πρόεδρος της Βουλής υποστήριξε ότι από τη θέση που κατείχε στη Βουλή “είχα εξασφαλίσει <εργαλεία> στον κ. Τσίπρα” για να “χρησιμοποιήσει” στην διαπραγμάτευση με τους εταίρους τους εταίρους και πως αυτός προτίμησε να μην τα χρησιμοποιήσει.

Όπως υποστήριξε η Ζωή Κωνσταντοπούλου “εδώ και μερικούς μήνες η Πλεύση Ελευθερίας- η πολιτική κίνηση που σύστησε μετά την αποχώρηση της από το ΣΥΡΙΖΑ- δέχεται μία επίθεση”.

Μίλησε για “τρία πρόσωπα”  τα οποία, όπως είπε, εμφανίζονται ως επαναστάτες, ως αριστεροί σαν ανεξάρτητοι δημοσιογράφοι. Κατονόμασε, μάλιστα τους Λευτέρη Χαραλαμπόπουλο, Δέσποινα Κουτσούμπα και το σύζυγό της Παναγιώτη Σωτήρη. Υποστήριξε δε ότι “τα πρόσωπα αυτά, αποδεδειγμένα, με ντοκουμέντα αναμείχθηκαν σε μία επιχείρηση υπονόμευσης της Πλεύσης Ελευθερίας”.

Η κα Κωνσταντοπούλου κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό ότι “διέλυσε τη Βουλή για να σταματήσει να τον εμποδίζει¨, πρόσθεσε ‘ότι “το να αποκαρδιώνεις την κοινωνία και να μην ψηφίζει το 52% δεν είναι κέρδος, είναι ατιμία” και  πρόσθεσε ότι ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει πως “δεν είναι όλοι πουλημένοι ούτε όλοι ενδοτικοί¨.

Στο ερώτημα εάν νιώθει η ίδια προδομένη από τον κ. Τσίπρα, απάντησε: “Εμένα προσωπικά; Ολόκληρο το λαό πρόδωσε”.

0λόκληρη η εκπομπή, με τη συνέντευξη της κυρίας Κωνσταντοπούλου, έχει αναρτηθεί από τον Σκάι -Τηλεόραση -τελευταία βίντεο, Αταίριαστοι, 5 Ιανουαρίου 2017.

Η Δέσποινα Κουτσούμπα

Απαντώντας, λίγο αργότερα, σε όσα της καταλόγησε η π. Πρόεδρος της Βουλής, η  Δέσποινα Κουτσούμπα. εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στην πρώην πρόεδρο της Βουλής και κατηγορεί την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας για συκοφαντική δυσφήμιση.

Μέσω Facebook το στέλεχος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ απαντά στην Κωνσταντοπούλου και την κατηγορεί για ψεύδη, κιτρινισμό και ξεκατίνιασμα. Όπως έγραψε μάλιστα «προφανώς είναι προτεραιότητα να διαχωριστεί από την μαχόμενη αριστερά, και όχι από τους δεξιούς και ακροδεξιούς θύλακες».