Ο κ. Δραγασάκης “ορίζει” τι είναι σωστή γραμμή και τι όχι!

Ο κ. Δραγασάκης υποστήριξε ότι είναι άδικο και παράλογο να συζητούμε για νέα μέτρα και κάλεσε ορισμένες πολιτικές δυνάμεις του τόπου ανεξάρτητα από την κριτική που ασκούν στην κυβέρνηση “να πάψουν να λειτουργούν ως ηχώ και μεγάφωνα των δανειστών”.

«Η δική μου πρόταση», είπε ο κ. Δραγασάκης, «είναι αντί ορισμένες πολιτικές δυνάμεις της Ελλάδας να γίνονται ηχώ και μεγάφωνα των απόψεων ορισμένων δανειστών να πάρουν μια θέση. Ας κάνουν κριτική στην κυβέρνηση, αλλά πρέπει όλοι να έχουν μια ομόφωνη άποψη ότι δεν ψηφίζουμε νέα μέτρα, διότι είναι άδικο και παράλογο να συζητούμε για νέα μέτρα. Όποιος λέει να μην υπάρξει ψήφιση νέων μέτρων είναι στη σωστή γραμμή. Όποιος λέει από δω και από κει διάφορα άλλα, που βοηθούν τους έξω, σημαίνει ότι δεν είναι στη σωστή γραμμή».

Επίσης, τόνισε ότι η κυβέρνηση τηρεί τις συμφωνίες και το πρόγραμμα και μίλησε για ένα «μπλέξιμο» που έχει να κάνει, όχι με καθυστερήσεις της ελληνικής κυβέρνησης, αλλά με αποκλίνουσες απόψεις των δανειστών για διάφορους δικούς τους λόγους.