Επιμένει ο Άδωνις Γεωργιάδης για το ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο

Αθήνα. – Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, κρατά τους τόνους υψηλούς. Σήμερα, Κυριακή 05.02.2017 εμφανίστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή Τώρα ό, τι συμβαίνει, στο Etv και επιτέθηκε εκ νέου στην κυβέρνηση, αλλά και τον Αλέξη Τσίπρα προσωπικά.

Μεταξύ άλλων, τόνισε πως αναμένει την απάντηση του αρμοδίου υπουργείου Άμυνας, στην ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή, ενώ όταν ρωτήθηκε “τί θα συμβεί εάν δεν δοθεί απάντηση και μείνει το θέμα έτσι“, απάντησε: “Θα πάρω απάντηση από το υπουργείο Άμυνας. Με τον Άδωνι δεν μένει έτσι. Τους συνιστώ να μην γίνουν κι άλλο ρεζίλι των σκυλιών“.

Στη συνέχεια τόνισε πως τα κυβερνητικά στελέχη “μέσα στον πανικό τους έκαναν λάθος ακόμη και τις ημερομηνίες”, λέγοντας πως στο non paper του Μαξίμου έχει γραφτεί η ημερομηνία 1η Φεβρουαρίου αντί της 31ης Ιανουαρίου.

Και συμπλήρωσε δηκτικά: “Αυτός ο Καρανίκας ούτε το ημερολόγιο δεν άνοιξε”! Στο ερώτημα που του τέθηκε “τι δουλειά έχει ο Καρανίκας”, ο αντιπρόεδρος της Βουλής απάντησε: “Αυτός γράφει τα non paper“!

Ακολούθως, στον Άδωνι Γεωργιάδη τέθηκε το εξής ερώτημα: “Εάν δεν έγιναν αυτά τα επενδυτικά ραντεβού, όπως λέει το Μαξίμου, δεν θα βγουν αυτές οι εταιρείες να το διαψεύσουν;”, με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ να απαντά: “Μπορεί να έχει κάποιο πρόστιμο η L’Oréal (σ.σ. η εταιρεία που ανέφερε το Μαξίμου), να της είπε ο Τσίπρας βοήθησέ με γιατί έχω πρόβλημα και θα σου σβήσω το πρόστιμο. Ξέρετε τί είναι η L’Oréal; Είχε εμπλακεί σε σκάνδαλο με τον Σαρκοζί“.

Επιπλέον, ο κ. Γεωργιάδης ξεκαθάρισε πως σε καμία δήλωσή του δεν ενέπλεξε τα παιδιά του Αλέξη Τσίπρα, τονίζοντας πως “ξαφνικά, από μόνοι τους στο Μαξίμου μίλησαν για τα παιδιά του πρωθυπουργού”, ενώ επιπρόσθετα τόνισε πως “δεν έχω ταξιδέψει ούτε μία φορά αεροπορικώς, πλην οικονομικής θέσης. Ποτέ στη business και δεν το διαφήμιζα”.

“Κανένας πρωθυπουργός, στις αθλιότερες στιμγές της μεταπολίτευσης δεν τόλμησε να κάνει ταξίδι με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος”, δήλωσε ακόμη, ενώ τέλος, ζήτησε να μην κλείσει η αξιολόγηση και να φύγει ο Αλέξης Τσίπρας τώρα!

Να παραιτηθεί να φύγει τώρα, είναι καταστροφικός κι επικίνδυνος. Να μην κλείσει την αξιολόγηση να φύγει τώρα και να γίνουν εκλογές. Η Ελλάδα έχει λεφτά μεχρι τον Ιούλιο. Τον Ιούλιο χρεοκοπεί“…

newsIt.gr

Δείτε την συνέντευξη του Άδωνι Γεωργιάδη