Ο γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo ήταν στη μοιραία Porsche -Οι σπουδές στις ΗΠΑ και ο ρόλος του στην εταιρεία

Αθήνα.- Λίγα χιλιόμετρα μακριά από τις κεντρικές αποθήκες του Jumbo στην Εθνική Οδό κόπηκε το νήμα της ζωής του 24χρονου κληρονόμου της εταιρείας, Γιώργου Βακάκη.

Ο νεαρός Γιώργος Βακάκης μαζί με τον φίλο του και συνεργάτη του Ανδρέα Γεωργακόπουλο επέβαιναν στη μοιραία Porsche που έπεσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω σε σταθμευμένο ΙΧ σε πάρκινγκ στο 83ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, προκαλώντας ένα φριχτό τροχαίο με συνολικά τέσσερις νεκρούς.

Ο Γιώργος Βακάκης ήταν το νεαρότερο μέλος της γνωστής οικογένειας. O 24χρονος ήταν απόφοιτος της Σχολής Μωραΐτη, σπούδαζε στο Μαϊάμι της Φλόριντα στην Αμερική, ενώ εργαζόταν ήδη στην εταιρεία Jumbo, καθώς είχε αναλάβει το ηλεκτρονικό εμπόριο της επιχείρησης. Σύμφωνα με πληροφορίες, μαζί με τον παιδικό του φίλο και συνεργάτη Ανδρέα Γεωργακόπουλο πήγαιναν στην Αράχωβα για την Καθαρά Δευτέρα.

Ο ιδιοκτήτης των Jumbo Απόστολος Βακάκης έχει άλλα δύο παιδιά από τον γάμο του με την Έφη Βακάκη: τη Σοφία και τη Χριστίνα.

Φωτογραφίες από τον λογαριασμό τού Γιώργου Βακάκη στο Facebook:

Ο Ανδρέας Γεωργακόπουλος επέβαινε στη μοιραία Porsche

Σοκ και θλίψη

Σοκ και θλίψη προκαλούν οι εικόνες της επόμενης μέρας του θανατηφόρου τροχαίου που σημειώθηκε στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας στο ύψος της Θήβας όταν μία Porsche έπεσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω σε ένα αυτοκίνητο που βρισκόταν σταθμευμένο σε πάρκινγκ.

Από τη σφοδρή σύγκρουση έχασαν τη ζωή τους μία 33χρονη μητέρα με το τρίχρονο παιδί της που επέβαιναν στο σταθμευμένο όχημα μάρκας Honda Civic και οι δύο επιβαίνοντες της Porsche οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες είναι ο Γιώργος Βακάκης, 24 ετών, γιος του Απόστολου Βακάκη, ιδιοκτήτη της εταιρίας παιχνιδιών Jumbo, και ο στενός φίλος και συνεργάτης του νεαρού, Ανδρέας Γεωργακόπουλος.

Ο οδηγός του Honda Civic, σύζυγος της 33χρονης και πατέρας του τρίχρονου, τη στιγμή που η Porsche προσέκρουσε πάνω στο αμάξι του βρισκόταν στην τουαλέτα και μόλις άκουσε τον εκκωφαντικό θόρυβο πετάχτηκε έξω, χωρίς, όμως να μπορέσει να κάνει οτιδήποτε.

Πώς συνέβη το τραγικό δυστύχημα

Το αυτοκίνητο μάρκας Honda Civic, στο οποίο επέβαινε μια οικογένεια σταμάτησε στο πάρκινγκ που υπάρχει σε εκείνο το σημείο της Εθνικής Οδού. Ο οδηγός κατέβηκε να πάει στην τουαλέτα και μέσα στο αυτοκίνητο παρέμεινε η σύζυγός του με το παιδί τους.
Την ώρα που ο πατέρας μπήκε στην τουαλέτα, μια Porsche παρέκκλινε από την πορεία της και έπεσε πάνω στο σταθμευμένο Honda με πολύ μεγάλη ταχύτητα. Από τη σφοδρή σύγκρουση τα δυο αυτοκίνητα διαλύθηκαν και τυλίχθηκαν στις φλόγες.
Από το δυστύχημα έχασαν τη ζωή τους η 33χρονη και το 3 ετών παιδί της που επέβαιναν στο Honda, αλλά και οι δύο επιβαίνοντες στην Porsche. Μάλιστα το άτομο που ήταν συνοδηγός στο πολυτελές όχημα, με τη σύγκρουση εκτοξεύθηκε έξω από το αυτοκίνητο, ενώ ο οδηγός απανθρακώθηκε.

Ο οδηγός του Hοnda μόλις άκουσε το «μπαμ» βγήκε από τις τουαλέτες για να αντικρίσει βομβαρδισμένο τοπίο. Αν και προσπάθησε να βοηθήσει τη γυναίκα του και το παιδί του,  ήταν ανθρωπίνως αδύνατο να κάνει ο,τιδήποτε.

«Είναι απίστευτο αυτό που συνέβη. Σταμάτησαν στις τουαλέτες και ήρθε η Porsche να σκορπίσει το θάνατο. Ήταν μέσα στο πάρκινγκ όχι στην άκρη του δρόμου, αλλά μέσα στο πάρκινγκ...», είπε σοκαρισμένος διερχόμενος οδηγός στο LamiaReport.