Οικογένεια Βακάκη: Στην Βουλγαρία αποτεφρώθηκε ο 24χρονος «Τζώρτζης»

Αθήνα.- Στην Βουλγαρία παίχτηκε η τελευταία πράξη του δράματος για τον Απόστολο Βακάκη, την πρώην σύζυγό του και τις δυο κόρες τους, οι οποίοι αποτέφρωσαν κάτω από άκρα μυστικότητα τη σορό του 24χρονου «Τζώρτζη» τους, όπως χαϊδευτικά φώναζαν τον Γιώργο Βακάκη, οδηγό της μοιραίας «Porsche» που έσπειρε τον θάνατο μετά το φρικιαστικό δυστύχημα της περασμένης Κυριακής που σόκαρε το Πανελλήνιο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η οικογένεια Βακάκη ταξίδεψε κάτω από άκρα μυστικότητα στην Βουλγαρία για το τελευταίο αντίο στον βενιαμίν της. Το αυτοκίνητο με τη σορό του Γιώργου Βακάκη ξεκίνησε την Τετάρτη το ταξίδι προς τη Βουλγαρία, η οικογένεια διανυκτέρευσε στην Αθήνα και την Πέμπτη με αεροσκάφος ιδιωτικής εταιρείας μετέβη στη Σόφια για την τελετή αποτέφρωσης.

 

 Η τελετή διήρκεσε δυο ώρες, με τον Απόστολο Βακάκη και την οικογένεια του, να αποχαιρετούν τον «Τζώρτζη» τους. Στη συνέχεια, αφού παρέλαβαν την τεφροδόχο, επέστρεψαν στην Αθήνα, προκειμένου όπως οι ίδιοι έχουν πει με ανακοίνωση τους να «διαχειριστούν το αδιανόητο και να ζήσουν με το αφόρητο».
Να σημειώσουμε, ότι την προηγούμενη ημέρα, έγινε η τελετή της νεκρωσίμου ακολουθίας του 24χρονου γιου τον ιδιοκτήτη των «Jumbo», η οποία έλαβε χώρα σε κοιμητήριο της Αττικής, άκρως ιδιωτικά, με παρόντες μόνο την οικογένεια, και μιας γυναίκας μέλους του προσωπικού του σπιτιού, οι οποίοι αποχαιρέτησαν τον Τζώρτζη τους σε ένα λευκό φέρετρο στολισμένο με λουλούδια. Στη συνέχεια, η νεκροφόρα αναχώρησε για την Βουλγαρία.
Η οικογένεια όλες αυτές τις ημέρες, κράτησε ερμητικά κλειστό το σπίτι της στα βόρεια προάστια, τόσο για τους στενούς συγγενείς όσο και για τους στενούς φίλους, αποτρέποντας ευγενικά όλους όσοι θέλησαν να τους συμπαρασταθούν.
πηγή:star.gr