Πάνω από 1,1 εκατ. ιδιοκτήτες ΙΧ δεν πλήρωσαν τα Τέλη Κυκλοφορίας 2017!

Αθήνα.- Σοκ προκάλεσαν στο οικονομικό επιτελείο τα αναλυτικά στοιχεία καταβολής των Τελών Κυκλοφορίας 2017 καθώς αποδείχθηκε πως πάνω από 1,1 εκατ. ιδιοκτήτες δεν πλήρωσαν το αντίτιμο για το όχημά τους αλλά ούτε και κατέθεσαν τις πινακίδες κυκλοφορίας τους στις κατά τόπους εφορίες.

Ειδικότερα σύμφωνα με πληροφορίες του Enikonomia.gr οι ιδιοκτήτες οχημάτων που δεν πλήρωσαν τα Τέλη Κυκλοφορίας του 2017 έσπασαν το φράγμα του 1,1 εκατομμυρίου σημειώνοντας αύξηση λίγο κάτω από 30% σε σχέση με εκείνους που δεν πλήρωσαν τα Τέλη Κυκλοφορίας του 2016 οι οποίοι ανέρχονταν σε 850.000 ιδιοκτήτες.

Παράλληλα οι πάνω από 1,1 εκατ. ιδιοκτήτες αυτοκινήτων που δεν έχουν πληρώσει τα Τέλη Κυκλοφορίας τα κινούν χωρίς να έχουν πληρώσει ασφάλεια αλλά ούτε τα έχουν περάσει από ΚΤΕΟ καθώς ούτως η άλλως τα κινούν παράνομα.

Σύμφωνα με τα παραπάνω στοιχεία είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς πως σχεδόν 1 στους 4 ιδιοκτήτες αυτοκινήτων το κινεί χωρίς να πληρώνει Τέλη Κυκλοφορίας, ασφάλεια και βέβαια δεν έχει περάσει από ΚΤΕΟ!