Παρουσίαση του βιβλίου «Από τον Έβρο… στην Κατεχάκη» στο Olympic Royal, στην Αθήνα

Αθήνα.- Ο Βουλευτής Έβρου κι Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Αν. Δημοσχάκης θα παρουσιάσει την Τετάρτη 3 Μαϊου και ώρα 19:30,το βιβλίο του με τίτλο «Από τον Έβρο… στην Κατεχάκη», στο ξενοδοχείο Olympic Royal (Αθανασίου Διάκου 28-34, Αθήνα).

Το βιβλίο «Από τον Έβρο… στην Κατεχάκη» περιγράφει τους σημαντικότερους σταθμούς μιας ευδόκιμης επαγγελματικής σταδιοδρομίας.

Ο συγγραφέας ξεκίνησε από το Ισαάκιο Διδ/χου Έβρου το οποίο και δεν ξεχνά. Αναδεικνύει, προβάλλει και υμνεί την γενέτειρά του με τις αρχές και αξίες της οποίας πορεύτηκε κατά την ευδόκιμη διαδρομή του στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας. Περιγράφει τη διαχείριση κρισίμων περιστατικών που συνέβησαν στην Ελλάδα και στα οποία είχε πρωταγωνιστικό ή συνδρομητικό ρόλο. Πρόθεση του είναι το βιβλίο του να καταστεί χρήσιμο εργαλείο για τους μεταγενέστερους. Αναδεικνύει συναντήσεις του με Πολιτικούς Ηγέτες της Ελλάδας και της Ευρώπης με “γευστικά περιστατικούλια” τα οποία δεν είδαν, μέχρι σήμερα, το φως της δημοσιότητας!

Τα έσοδα από τις πωλήσεις του βιβλίου διατίθενται:

Το 50% για τα ορφανά παιδιά της Ελληνικής Αστυνομίας, οι γονείς των οποίων έπεσαν σε βίαιο περιστατικό, είτε από τρομοκράτες είτε από σκληρούς κακοποιούς του κοινού Ποινικού Δικαίου και

Το άλλο 50% για το Θρακικό Κέντρο – Εταιρεία Θρακικών Μελετών, που στόχο έχει από εδώ και πέρα, τη σύνταξη Μελετών για την πρόοδο και την ανάπτυξη της Θράκης.