Το 44ο Πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό!

Το 44ο πρωτάθλημα στην iστορία του συλλόγου και 7ο σερί “σήκωσαν” οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Μέσα σε μια πανηγυρική ατμόσφαιρα στη φιέστα που έγινε στο γήπεδο “Γ. Καραϊσκάκης” και μέσα σε αποθέωση από τους φιλάθλους που γέμισαν τις εξέδρες, οι “ερυθρόλευκοι”, ο προπονητής Τάκης Λεμονής με τους συνεργάτες του και ο ηγέτης της ομάδας Βαγγέλης Μαρινάκης, παρέλαβαν το τρόπαιο του πρωταθλητή για την περίοδο 2016-17 από τον πρόεδρο της Super League, Γιώργο Στράτο.

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού σήκωσε πρώτος το τρόπαιο κι αποθεώθηκε από τον κόσμο του Ολυμπιακού.

H κούπα δεν θα μπορούσε να μην πάει και μπροστά από τη Θύρα 7, με τους οργανωμένους φίλους του Ολυμπιακού να πανηγυρίζουν το 44ο πρωτάθλημα.

Τα βλέμματα όλων, πάντως, ήταν στραμμένα στον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος αφού σήκωσε την κούπα, έκανε την αποκάλυψη ότι βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τη Νότιγχαμ Φόρεστ! Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού προανήγγειλε ενίσχυση των “ερυθρολεύκων” το καλοκαίρι, ενώ έστειλε και το μήνυμα του στον Ιβάν Σαββίδη.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη φιέστα και τον τελικό Κυπέλλου: “Είναι μια μεγάλη γιορτή. Το χαρήκαμε ιδιαίτερα, γιατί είναι το 44ο πρωτάθλημα. Μαζί, ως οικογένεια, περάσαμε πολύ όμορφα. Αυτά που έγιναν χθες στον Βόλο ήταν εξευτελισμός για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα πρέπει να είμαστε μετρημένοι και προσεκτικοί στις δηλώσεις μας, γιατί μας ακούει πολύς κόσμος. Θα πρέπει να έχουμε μέτρο. Θα πρέπει οι άνθρωποι που ηγούνται να είναι προσεκτικοί στις δηλώσεις του. Ήταν ένα ματς που δεν έπρεπε να γίνει ποτέ σε αυτό το μέρος. Πρέπει να το διαγράψουμε από τη μνήμη μας”.

Για το μέλλον του Ολυμπιακού: “Η επόμενη μέρα για τον Ολυμπιακό θα είναι καλύτερη. Δυστυχώς, τις τελευταίες μέρες, αντί να ασχολούμαστε με την ομάδα, έχουμε δικαστικά ζητήματα. Δεν έχουν καμία δουλειά να κάνουν από το να δημιουργούν προβλήματα. Είτε πρόκειται για τον Πλατανιά είτε για τους… Λασκαράκηδες. Προσπάθησαν να δημιουργήσουν πρόβλημα από το τίποτα”.

Για τις φήμες περί Νότιγχαμ: “Και 10 Νότιγχαμ να αγοράσω, ο Ολυμπιακός είναι πάνω από όλα. Οι ανακοινώσεις θα γίνουν σύντομα. Ο Ολυμπιακός θα επωφεληθεί από αυτήν τη συμφωνία”.

Για τον Ιβάν Σαββίδη και τις δηλώσεις του, ότι ο ΠΑΟΚ είναι πιο δυνατός από τον Ολυμπιακό: “Υπομονή να έχει ο κύριος Σαββίδης να μας βλέπει να πανηγυρίζουμε πρωταθλήματα. Όταν πάρουμε 20 σερί πρωταθλήματα, το ξανασυζητάμε”.

Για την COSCO: “Μακάρι η COSCO να μπορούσε να συνεργαστεί με τον Ολυμπιακό. Μέχρι τώρα ούτε εισιτήρια δεν έχει πάρει η COSCO. Εμείς κοιτάζουμε να συνεργαστούμε με μεγάλες εταιρείες σε όλον τον κόσμο. Συνεχίζουμε δυνατά”.

Το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη για τη φιέστα

“Η Ελλάδα γιορτάζει για τον Θρύλο της. Ο Πειραιάς γιορτάζει για το καμάρι του, που έφτασε τα 44 πρωταθλήματα όταν όλες οι άλλες ομάδες μαζί μετρούν 37! Οι Έλληνες γιορτάζουν το 7ο συνεχόμενο πρωτάθλημα του Ολυμπιακού. Ένα ρεκόρ μυθικό, μόνο ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει και άλλοι δεν μπορούν ούτε καν να ονειρευτούν. Με τα έξι συνεχόμενα πρωταθλήματα ο Ολυμπιακός ονομάστηκε ΘΡΥΛΟΣ, στη συνέχεια πήρε 7 συνεχόμενα πρωταθλήματα, ρεκόρ που έμοιαζε ότι θα μείνει ακατάρριπτο στους αιώνες…

Όμως απόψε γιορτάζουμε ξανά έναν παγκόσμιο ποδοσφαιρικό άθλο. Επτά συνεχόμενα πρωταθλήματα κόντρα σε όλους και σε όλα. Με ψυχή, πίστη, πάθος, ενέργεια, ακατάπαυστη δουλειά, ο Ολυμπιακός γιορτάζει το 44ο πρωτάθλημα, το 7ο συνεχόμενο… Γιορτάζουμε τη μόνιμη παρουσία του Ολυμπιακού στο κλειστό κλαμπ των 25 καλύτερων της Ευρώπης. Γιορτάζουμε τις ευρωπαϊκές επιτυχίες όλων των τμημάτων του ΟΣΦΠ και βέβαια ότι ο Ολυμπιακός μας δοξάζει το όνομα της Ελλάδας στα πέρατα του κόσμου!

Γεννήθηκε στον Πειραιά, έγινε Θρύλος, δοξάζει την Ελλάδα σε όλο τον πλανήτη και συνεχίζουμε… Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε, συνεχίζουμε να παλεύουμε, συνεχίζουμε να νικάμε… Ζήτω ο Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς”.

Υπέρλαμπρη φιέστα

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με έναν πιτσιρικά να εμφανίζεται, τονίζοντας πως είναι 7 ετών, άρα και μόνιμος πρωταθλητής. Στη συνέχεια εκατοντάδες παιδιά από τα τμήματα υποδομής και τις σχολές του Ολυμπιακού μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με σημαίες του Ολυμπιακού και της Ελλάδας