Καλαμάτα – Βόλος 3-1: Χάμζα και Μπολίβαρ υπέγραψαν την πρώτη νίκη της Μαύρης Θύελλας

Η Καλαμάτα επικράτησε 3-1 του Βόλου στο Περιστέρι για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League και πέτυχε με ανατροπή την πρώτη της νίκη στη σεζόν. Ο Χάμζα απάντησε στον Γκονζάλες και ο Μπολίβαρ πλάσαρε στο 84′ για να υπογράψει τον θρίαμβο της ομάδας του Παναγιώτη Χριστοφιλέα. Ο 19χρονος πέτυχε και δεύτερο τέρμα στις καθυστερήσεις, πραγματοποιώντας μία εξαιρετική εμφάνιση.
Η Καλαμάτα πέτυχε την πρώτη της νίκη στη Stoiximan Super League.
Η Μαύρη Θύελλα του Παναγιώτη Χριστοφιλέα επικράτησε 3-1 του Βόλου στο Περιστέρι με τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο.
Οι Θεσσαλοί άνοιξαν το σκορ στο 26΄με το σουτ του Γκονζάλες στη γραμμή της περιοχής και ο Χάμζα απάντησε στο 59′ με γυριστό σκαστό σουτ, ανοίγοντας λογαριασμό στην κατηγορία.
Λίγο αργότερα, στο 84′ ο Μπολίβαρ βρέθηκε τετ α τετ με τον Κοσέλεβ, το πλασέ του κόντραρε στο σώμα του αμυντικού και η μπάλα πέρασε αργά και βασανιστικά στην εστία, υπογράφοντας την ανατροπή των γηπεδούχων.
Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Χάμζα με πλασέ στις καθυστερήσεις, για να κλειδώσει την ντοπιέτα και μία εξαιρετική εμφάνιση.
Η ομάδα του Παναγιώτη Χριστοφιλέα είχε περισσότερες ευκαιρίες για δεύτερο γκολ, όμως οι παίκτες του Κώστα Μπράτσου δεν εκμεταλλεύτηκαν παραπάνω τα αμυντικά λάθη των γηπεδούχων.
Το ματς
Ο Βόλος μπήκε δυνατά στο ματς και λίγο έλειψε να προηγηθεί στο 13ο λεπτό με τον Τζόκα, αλλά το σουτ του βρήκε στο δεξί δοκάρι.
Η Καλαμάτα απάντησε στο 18′ με τη σέντρα του Καλουτσικίδη που βρήκε ακριβώς τον Μορέιρα από τα αριστερά, αλλά ο φορ δεν βρήκε κατάλληλα την μπάλα για να τη βάλει στα δίχτυα.
Από το 30′ κι έπειτα, οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και απειλούσαν αλεπάλληλα με τους Μπολίβαρ και Μορέιρα να χάνουν τη μία ευκαιρία μετά την άλλη και να αγγίζουν δις την ισοφάριση.
Στο 53′ ο Μορέιρα πλάσαρε από τα αριστερά και έκανε το 1-1, αλλά ήταν σε θέση οφσάιντ και έμεινε το 1-0 υπέρ του Βόλου που λίγο νωρίτερα στο ματς έκανε αναγκαστική αλλαγή μετά τον τραυματισμό του Ες Σαουμπί
Δύο λεπτά αργότερα βρήκε με σέντρα τον Χάμζα, αλλά η κεφαλιά του σταμάτησε στα χέρια του Κοσέλεβ.
Στο 58′ ήταν η ώρα του να σκοράρει και με γυριστό σουτ σημάδεψε την αριστερή πλευρά και αφότου η μπάλα έσκασε στο χορτάρι μπήκε στα δίχτυα για το 1-1 της Καλαμάτας, με ασίστ Μορέιρα.
Ο Τζόκα απείλησε μετά από ώρα για τους φιλοξενούμενους στο 73΄και το δυνατό του σουτ μπλόκαρε ο Γκέλιος.
Δύο λεπτά αργότερα ο Έλληνας κίπερ δεν μπλόκαρε ένα χαμηλό σουτ και ο Γκονζάλες παραλίγο να δώσει ξανά προβάδισμα, αλλά βρήκε στο δοκάρι το τσίμπημα του.
Στις καθυστερήσεις, ο Χάμζα βρέθηκε στα δεξιά και με το δεξί πλάσαρε για το 3-1 και τελικό σκορ, πετυχαίνοντας και δεύτερο τέρμα.
Καλαμάτα (Χριστοφιλέας): Γκέλιος, Καλουτσικίδης, Στρούγγης, Ροντρίγκες, Αλόνσο, Πινέιρο, Χάμζα, Καρεάτσο, Μορέιρα, Μπολίβαρ, Σίγκουρντστον
Βόλος (Μπράτσος): Κοσέλεβ, Γροσδής, Κάργας, Ελ-Σαουμπί, Μεντίλ, Λυκουρίνος, Γκονζάλες, Λάμπρου, Τζόκα, Κόμπα, Φουρτάδο
Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής:
Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου
- Ολυμπιακός – ΟΦΗ 0-1 (66′ Κόδρο)
- 21:00 Ηρακλής – Ατρόμητος 1-1 (73′ – 24′ Τσιλούλης)
Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου
- 18:00 Καλαμάτα – Βόλος 3-1 (26′ Γκονζάλες, 59′ Χάμζα, 84′ Μπολίβαρ, 90+3′ Χάμζα)
- 19:00 Αστέρας AKTOR – ΑΕΚ / Novasports 2HD
- 21:00 Κηφισιά – Λεβαδειακός / Magenta Sport 1 League
- 21:00 ΠΑΟΚ – Άρης / Novasports Prime
- 21:30 Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός / ΣΚΑΪ
Η επόμενη αγωνιστική:
Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου
- 19:00 Ατρόμητος – Κηφισιά
- 19:30 Άρης – Ηρακλής
Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου
- 17:00 Λεβαδειακός – Ολυμπιακός
- 18:00 Βόλος – ΑΕΚ
- 19:00 ΟΦΗ – Αστέρας AKTOR
- 19:30 Καλαμάτα – Παναθηναϊκός
- 21:00 Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ πηγή: sport24.gr








Σχόλια Facebook