Ο Ανδρέας Μπαλλής νέος πρόεδρος της Παμμακεδονικής Μελβούρνης

Μελβούρνη.- Ο Ανδρέας Μπαλλής είναι ο νέος πρόεδρος της Παμμακεδονικής Ένωσης Μελβούρνης και Βικτωρίας και θα διαδεχθεί τον κ. Παναγιώτη Ιασωνίδη.
Ο κ. Μπαλλής είναι πρόεδρος του Συλλόγου Χαλκιδικέων. Πριν δυο χρόνια ήταν και πάλι υποψήφιος για την προεδρία της Παμμακεδονικής, αλλά έχασε με μια ψήφο από τον κ. Ιασωνίδη.
Αποφάσισε να συνεργαστεί, όμως, στενά μαζί του όπως και έγινε γιατί, όπως είπε στον «Νέο Κόσμο» «δεν περισσεύει κανείς…».
Η βασική προτεραιότητα του νέου προέδρου είναι «η ενημέρωση της ευρύτερης αυστραλιανής κοινωνίας για το Μακεδονικό, αλλά και η ανανέωση της Παμμακεδονικής με νέους ανθρώπους και νέες πρακτικές».
Τη θέση του προέδρου διεκδίκησε και ο πρώην πρόεδρος, Δημήτρης Μηνάς, αλλά χωρίς επιτυχία. Ο κ. Μπαλλής έλαβε 16 ψήφους έναντι 13 του κ. Μηνά.
Έτσι μετά την γενική συνέλευση της περασμένης Κυριακής και τις εκλογές που έγιναν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Παμμακεδονικής αποτελείται από τους ακόλουθους:
Πρόεδρος Ανδρέας Μπαλλής, προεδρεύων Χρήστος Μουτζίκης, αντιπρόεδρος Αθανάσιος Ευρινιάδης, γενικός γραμματέας Δημήτριος Βρόντζος, ταμίας Γιώργος Λιάβας, υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Παύλος Μαυρουδής.