Τι αποκαλύπτει ένα jean παντελόνι για την προσωπικότητα σας

Της Παναγιώτας Κονδυλοπούλου

Νομίζω ότι έφτασε η ώρα να παραδεχτώ ότι η σχέση που έχω με τα jeans παντελόνια είναι ακριβώς η ίδια με αυτή που έχω με τις γόβες. Όσοι με γνωρίζουν καλύτερα καταλαβαίνουν απόλυτα τι εννοώ. Τα λατρεύω και τα θεωρώ must για κάθε εποχή. Βρίσκονται μέσα στην ντουλάπα για να σου λύσουν τα χέρια σε πάρα πολλές περιστάσεις. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, σχεδίων, διάφορες γραμμές. Περνώντας τα χρόνια και παρατηρώντας γύρω μου κατέληξα στο συμπέρασμα ότι κάθε είδος παντελονιού εκφράζει κάτι για την προσωπικότητα μας. Η παραμικρή thumbnail_unnamed (3).jpgλεπτομέρεια λέει μια ιστορία για την γυναίκα που το φοράει.

Για να δούμε λοιπόν πιο αναλυτικά τι φανερώνει το καθένα!

Θυμάμαι παλαιότερα, αν το παντελόνι ήταν κοντό κάποιος θα νόμιζε ότι έχει μπει στο πλύσιμο, χαχα αυτό πια ανήκει στο παρελθόν! Τα λεγόμενα cropped jeans είναι τα πιο μοδάτα αυτή την εποχή. Δίνουν την δυνατότητα το πόδι να δείχνει πιο κομψό και έτσι αναδεικνύει και τα στιλάτα παπούτσια από κάτω. Επιλέγοντας , ένα τέτοιο jean σίγουρα είστε trendy και ξέγνοιαστες.

Ένας άλλος τύπος jean είναι τα λεγόμενα boyfriend. Πολλές φορές έχω ακούσει άντρες να λένε ‘’ Μα καλά γιατί τέτοιο φαρδύ παντελόνι’’. Να ξέρετε λοιπόν, πως γνωρίζουμε καλά ότι η ονομασία του δεν είναι κυριολεκτική αλλά από την άλλη φορώντας ένα τέτοιο jean συνδυασμένο με το κατάλληλο top και

παπούτσι νιώθουμε χαλαρές, άνετες και κομψές. Αποτελεί μια επιλογή που ταιριάζει περισσότερο σε ελεύθερα πνεύματα και περιπετειώδεις χαρακτήρες.

Skinny jeans, το εφαρμοστό παντελόνι είναι βολικό αναδεικνύει την καλλίγραμμη σιλουέτα και σίγουρα αποκαλύπτει ότι είσαι ένας άνθρωπος πρακτικός. Συνδυάζονται με γόβες, sneakers και μπορεί κάποιος να το φοράει από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Τα πολύ φαρδιά jeans, τα λεγόμενα wide-leg jeans αποτελούν κομμάτι πολύ ιδιαίτερο. Δεν είναι εύκολο για όλες να φορέσουν ένα τέτοιο jean . Όσες όμως το προτιμούν δείχνει ότι πειραματίζονται με το στυλ τους και λατρεύουν την μόδα.

Jeans με διάφορα κεντήματα, σχέδια, πέρλες, καρφιά είναι μία ακόμη εκδοχή. Πολλά και διάφορα μπορούν να διακοσμούν το αγαπημένο σας ρούχο πηγαίνοντας το σε άλλο επίπεδο. Η γυναίκα που θα επιλέξει κάτι τέτοιο δείχνει ότι έχει έντονη προσωπικότητα και είναι δυναμική.

Φορέστε και απολαύστε αυτό το κομμάτι. Περάστε υπέροχα σε κάθε εμφάνιση!