ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ: Πάνω από τα αποκαίδια…

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης και η αρχηγός του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά επισκέφθηκαν τη Ραφήνα για να διαπιστώσουν ιδίοις όμμασι την έκταση της τραγωδίας, κάτι που απέφυγε να κάνει ο πρωθυπουργός, ο οποίος μίλησε από την ασφάλεια του Μεγάρου Μαξίμου.

 

ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΗ ΣΗΜΑΣΊΑ ΤΟΥ… ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΜΕΝΗ ΜΑΝΔΡΑ; ΜΗΠΩΣ ΦΟΡΕΣΕ ΓΑΛΟΤΣΕΣ;;

 

 

ΕΥΤΥΧΩΣ, ΠΑΝΤΩΣ, ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.  Έτσι, εντολή για τη διενέργεια έρευνας προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια της φονικής πυρκαγιάς στην Αττική διέταξε η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου. Η κ. Δημητρίου διαβίβασε δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού τύπου στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηλία Ζαγοραίο με την εντολή να διερευνηθούν τα πάντα σχετικά με τις χθεσινές πυρκαγιές που οδήγησαν στον τραγικό θάνατο δεκάδες πολίτες και σε καταστροφή περιουσιών… Οχι, οι νεκροί δεν θα γυρίσουν πίσω. Τουλάχιστον, όμως, να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι. Για να μην πάρουν στο λαιμό τους και τα υπόλοιπα 9 εκατομμύρια και κάτι Έλληνες!!!

Και σε κυβερνητικό επίπεδο πρέπει να γίνει έρευνα! Υποτίμησαν την φωτιά, αυτό είναι το λιγότερο. Οι υπουργοί σπεύσανε κατόπιν εορτής! Προφανώς περίμεναν τον πρωθυπουργό να έρθει από τη Βοσνία… Κρατικοί παράγοντες, ομολόγησαν μπροστά στον Πρωθυπουργό, κατά την σύσκεψη για την ενημέρωσή του, όπως έδειξαν οι τηλεοράσεις, ότι “αιφνιδιάστηκαν”! Ότι δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν!  “Δεν μπορεί η φωτιά να περνάει την λεωφόρο Μαραθώνος στις 6 το απόγευμα και η ΜΥΑ του Λιμενικού να λαμβάνει εντολή προς διάσωση πολιτών στις παραλίες στις 10:00 το βράδι”, όπως έγραψε το pronews.gr.  Ούτε μπορεί να βγαίνει ο Δήμαρχος και να λέει ότι δεν έλαβε εντολή να εκκνώσει την πόλη! Αυτά δεν είναι “αιφνιδιασμός”! Συμπτώματα ανοργανωσιάς και διάλυσης είναι!

 

Την εντολή  εκκένωσης την δίνει μόνο το Υπουργείο Εσωτερικών και η Πυροσβεστική. Δόθηκε; Πότε;

 

 

Τόσκας: Πρέπει να προετοιμαστούμε για να αποφύγουμε νέες καταστροφές! Σώπα, καλέ… Τώρα Σωθήκαμε!

 

 

ΤΕΛΙΚΑ, ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΕΣΤΩ, ΕΥΘΥΝΗ;