Χειρούργος στην Καλιφόρνια για επιθέσεις εναντίον δυο γυναικών

 Καλιφόρνια.- Ένας χειρούργος στην Καλιφόρνια και η φίλη του κατηγορούνται για σεξουαλικές επιθέσεις εναντίον δυο γυναικών, με τις αρχές να υποψιάζονται ότι θα μπορούσαν να υπάρξουν «εκατοντάδες» περισσότερα θύματα.

Ο 38χρονος Γκραντ Ουίλιαμ Ρομπισό και η 31χρονη Θερίσα Λόρα Ρίλει φέρονται ότι επιτέθηκαν σεξουαλικά σε δύο γυναίκες που συνάντησαν σε ένα μπαρ και σε ένα εστιατόριο το 2016, χρησιμοποιώντας ναρκωτικές ουσίες.

Οι εισαγγελείς είπαν στο BBC ότι εντοπίστηκαν χιλιάδες ακόμα βίντεο πιθανών θυμάτων τους στα αρχεία των κινητών τους τηλεφώνων.

Σε συνέντευξη Τύπου την Τρίτη, ο εισαγγελέας της περιφέρεια του Orange County Τόνι Ρακάουκας είπε ότι τα δύο άτομα χρησιμοποίησαν το προφίλ τους για να προσελκύσουν τους στόχους τους, δίνοντάς τους μια ψεύτικη αίσθηση ασφάλειας.

«Πιστεύουμε ότι οι κατηγορούμενοι χρησιμοποίησαν την καλή τους εμφάνιση και τη γοητεία τους για να μειώσουν τις αναστολές της πιθανής τους λείας», ανέφερε ο εισαγγελέας στο KTLA-TV.

Πρόσθεσε ότι υπάρχουν αρκετά βίντεο με γυναίκες που φαίνονται να είναι πολύ μεθυσμένες και ανίκανες να προβάλουν αντίσταση. «Βάσει αυτών των στοιχείων πιστεύουμε ότι μπορεί να υπάρχουν πολλά άγνωστα θύματα εκεί έξω», σημείωσε.

Ο κ. Ρομπισό είναι ορθοπεδικός χειρουργός από το Newport Beach, 72 χιλιόμετρα νότια του Λος Άντζελες και συχνά έκανε τηλεοπτικές εμφανίσεις με αυτήν του την ιδιότητα. Στο σπίτι του βρέθηκαν πολλά είδη ναρκωτικών ουσιών με τα οποία νάρκωνε τα θύματά του.

Πηγή: skai.gr