ΜΟΔΑ: CoolWool

Της Παναγιώτας Κονδυλοπούλου

Το πουλόβερ είναι ένα ρούχο ταυτισμένο με τον Χειμώνα. Όταν ξεκινούν τα πρώτα κρύα, είναι η πρώτη επιλογή που μας έρχεται στο μυαλό. Μας κάνει να νιώθουμε ζεστασιά, απολαμβάνουμε τη fluffy υφή του και παραδινόμαστε σε αυτήν την αίσθηση που μας θυμίζει κουβέρτα.

Τα φοράμε με τζιν, με παντελόνια σε κάθε γραμμή, με φούστες, ενώ φέτος ήρθε στο προσκήνιο ένας νέος συνδυασμός που μας έκανε να τα αγαπήσουμε ακόμα περισσότερο, πουλόβερ συν καλοκαιρινή – αέρινη φούστα ή πουλόβερ συν καλοκαιρινό – αέρινο φόρεμα.

Ακόμη, όπως όλα τα croppedtops, έτσι και ένα πουλόβερ είναι ιδανικό για να αναδείξετε το σημείο της μέσης, γιατί μπορείτε εύκολα να πετύχετε  φορώντας απλώς το πουλοβερ σας μέσα από το παντελόνι ή τη φούστα, να δείχνει σαν cropped και θα μπορείτε να του αλλάξετε στιλ ανά πάσα στιγμή.Η΄ επίσης θα μπορείτε να δημιουργήσετε ωραίο layering, φορώντας το για παράδειγμα επάνω από ένα πουκάμισο.

Μια καλή ιδέα είναι να αγοράσετε μερικά πουλόβερ με χρώμα και να δημιουργήσετε στιλάτα σύνολα για κάθε ώρα της μέρας! Μπορείτε να επιλέξετε ένα ουδέτερο χρώμα να προσθέσετε και μερικά μοντέρνα αξεσουάρ. Διάφορα χρώματα όπως κόκκινο, κίτρινο,  το μοβ, ή παστέλ αποχρώσεις ή ένα printed σχέδιο. Οι επιλογές είναι αρκετές!

Επενδύστε, λοιπόν, σε πουλόβερ με χρώμα ή σχέδια και δημιουργήστε το πιο καλόγουστο και περιποιημένο αποτέλεσμα.