ΜΟΔΑ: Christmas Mood

Της Παναγιώτας Κονδυλοπούλου

Τι θα φορέσουμε το βράδυ των Χριστουγέννων; Αναζητάμε όλες το πιο εντυπωσιακό, κομψό, πολλές φορές σέξυ και σίγουρα μοδάτο ντύσιμο ανάλογα με την περίσταση. Αν είμαστε καλεσμένες σε μια επίσημη δεξίωση, ένα μάξι ή μίνι φόρεμα είναι αυτό που θέλουμε. Αν βρεθούμε σε σπίτι με φίλους ένα πιο απλό φόρεμα, midi, ένα βελούδινο κοστούμι ή παντελόνι θα μας κάνει να νιώθουμε άνετα. Αν θέλουμε να χορέψουμε μέχρι το πρωί, μια ολόσωμη φόρμα, ένα μίνι φόρεμα με μπότες πάνω από το γόνατο.

Μια πολύ λεπτή γραμμή χωρίζει την απαστράπτουσα εμφάνιση από την κακόγουστη και κιτς.

Δεν είναι δύσκολο να διατηρήσετε ισορροπία και να κάνετε μια chic εμφάνιση. Αρκεί να συνδυάσετε τα κατάλληλα κομμάτια μεταξύ τους, να μακιγιαριστείτε τονίζοντας τα δυνατά σημεία του προσώπου σας, να φορέσετε παπούτσια που σας κάνουν να νιώθετε σέξι και όχι σφιγμένη, να μην φορτωθείτε με υπερβολικά αξεσουάρ και πολλά διαφορετικά χρώματα.

Μπορεί πάνω στον ενθουσιασμό λόγω γιορτών να φορέσετε κάτι υπερβολικό. Αλλά προσέχετε μην φτάσετε όλη η εμφάνισή σας να είναι toomuch.

Μπορείτε να το πείτεglam, μπορείτε να το πείτεdisco ή αλλιώς looks με παγιέτες! Τα sequin ρούχα και αξεσουάρ έχουν την τιμητική τους μέσα στις γιορτές, κάνοντάς μας ακόμα πιο λαμπερές και στιλάτες. Τολμήστε το και σίγουρα θα βγείτε κερδισμένες! Το μαύρο, είναι διαχρονικό, safe και ο πρωταγωνιστής κάθε περίστασης. Τα μαύρα ρούχα και αξεσουάρ σας ωθούν να δημιουργήσετε ένα classylook.

 

Το κόκκινο, θηλυκό, τολμηρό και σίγουρα το χρώμα που θα τραβήξει το βλέμμα όλων. Το φλογερό κόκκινο βρίσκεται ανάμεσα στις πιο hot επιλογές για τα γιορτινά σύνολα, όπως γίνεται εξάλλου κάθε χρόνο.

Καλά Χριστούγεννα με υγεία καιπετυχημένα στιλιστικά σύνολα!