Σφαγή στο τρίγωνο της ηρωίνης στο κέντρο της Αθήνας

Απόγευμα Πέμπτης 31.01.2019 φαίνεται ότι τα μέλη της μαφίας των ναρκωτικών έδωσαν ραντεβού θανάτου στην οδό Μενάνδρου. Οι αστυνομικοί αρχικά ειδοποιήθηκαν από περίοικους ότι υπήρχε ένας άνδρας πεσμένος στο πεζοδρόμιο μέσα σε μια λίμνη αίματος. Όταν έφτασαν στο σημείο αποκαλύφθηκε η… σφαγή μεταξύ των αντίπαλων ομάδων.

Όλα δείχνουν ότι μέλη της αφγανικής και της πακιστανικής μαφίας που δρουν στο κέντρο της Αθήνας έλυσαν τις διαφορές τους με μαχαίρια.

Οι αστυνομικοί κάλεσαν άμεσα ασθενοφόρο για να παραλάβει έναν άνδρα που χαροπάλευε. Λίγα λεπτά αργότερα ωστόσο όταν αναπτύχθηκαν στην περιοχή για έρευνες άρχιζαν να εντοπίζουν τον έναν μετά τον άλλο συνολικά άλλους πέντε τραυματίες. Όλοι είχαν χτυπήματα από μαχαίρια. Τα ασθενοφόρα άρχισαν να καταφθάνουν το ένα μετά το άλλο… Ο άνδρας που εντοπίστηκε αρχικά και έδειχνε να είναι σε πιο σοβαρή κατάσταση από όλους, παρά τις προσπάθειες των διασωστών και των γιατρών του Ευαγγελισμού ο άνδρας δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή…

Άμεσα κάλεσαν ενισχύσεις και η περιοχή μπήκε σε αστυνομικό κλοιό. Συνολικά έγιναν 25 προσαγωγές και οι αστυνομικοί ανάμεσα στους προσαχθέντες αναζητούν τώρα τους μαχαιροβγάλτες που σκότωσαν έναν άνθρωπο και έστειλαν πέντε άτομα στο νοσοκομείο.