Ποια σχολεία της Αθήνας δεν θα λειτουργήσουν τη Δευτέρα λόγω κακοκαιρίας- Στην υπόλοιπη Ελλάδα

Ο Δήμος Αθηναίων ενημερώνει μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς ότι δεν θα λειτουργήσουν αύριο Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου οι σχολικές μονάδες που στεγάζονται στο σχολικό συγκρότημα Γκράβας, λόγω προβλήματος στο κεντρικό σύστημα θέρμανσης.

Με δεδομένο ότι οι χαμηλές θερμοκρασίες θα συνεχιστούν κι αύριο Δευτέρα, κρίθηκε αναγκαίο να παραμείνουν τα έντεκα (11) σχολεία που ανήκουν στον δήμο Αθηναίων κλειστά, έως ότου επισκευασθεί η βλάβη, κάτι που αναμένεται να συμβεί εντός της ημέρας.

Παρακάτω τα σχολεία του δήμου Αθηναίων που θα παραμείνουν κλειστά:

21ο ΓΕΛ

40ο ΓΕΛ

21ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ

40ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ

132ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ

112ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ

65ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ

4ο ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ

81ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ

113ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ

38ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ

Στην υπόλοιπη Ελλάδα

Παράλληλα κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία και σε πολλά άλλα σημεία της υπόλοιπης χώρας, καθώς μαίνεται η κακοκαιρία «Ωκεανίς» που σαρώνει τη χώρα από τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Συγκεκριμένα, στον Δήμο Χαλκιδικής κλειστά θα παραμείνουν τη Δευτέρα νηπιαγωγεία, ΚΔΑΠ, παιδικοί σταθμοί, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια στα χωριά Αρναία, Παλαιοχώρι, Νεοχώρι, Στάγειρα, Στρατονίκη, Στανός, Βαρβάρα, Μεγάλη Παναγία της Χαλκιδικής εξαιτίας της πυκνής χιονόπτωσης που έπεσε τις προηγούμενες ημέρες στην περιοχή, όπως αναφέρει ο Δήμος Αριστοτέλη.

Στην Αμφίκλεια της Φθιώτιδας, όλα τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά, εξαιτίας της πυκνής χιονόπτωσης.

Στη Λήμνο με απόφαση του δημάρχου κλειστές θα παραμείνουν οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί.

Στην Κεφαλονιά, κλειστά θα μείνουν αύριο Δευτέρα όλα τα σχολεία Α΄/βαθμιας και Β΄/βαθμιας εκπαίδευσης, μετά από απόφαση που έλαβε ο αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς Παναγής Δρακουλόγκωνας.

Στη Φλώρινα, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 9.00 π. μ. λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Στα Μετέωρα, κλειστά θα παραμείνουν αύριο λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, τα σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης των Κοινοτήτων Παναγίας και Χρυσομηλιάς και του οικισμού Αμπελίων στο δήμο.

Σε όλα τα υπόλοιπα σχολεία, όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης του Δήμου Μετεώρων, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η έναρξη των μαθημάτων, θα πραγματοποιηθεί στις 09:00 π.μ.

Στο Πήλιο κλειστά θα μείνουν αύριο όλα τα σχολεία στον Δήμο Ζαγοράς –Μουρεσίου.

Στη Σαμοθράκη κλειστά όλα τα σχολεία τη Δευτέρα