Ένας νεκρός από πυρκαγιά μέσα στο νοσοκομείο ΚΑΤ

Πενηντατριάχρονος που νοσηλευόταν μετά από εγχείριση για κάταγμα στο ισχίο, ήταν ο άνδρας που εντοπίστηκε νεκρός στο κρεβάτι του, σε δωμάτιο του τέταρτου ορόφου, μετά την εκδήλωση μικρής έκτασης φωτιάς.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Διοίκησης του Νοσοκομείου, η φωτιά η οποία εκδηλώθηκε σε δίκλινο θάλαμο του 4ου ορόφου στην πτέρυγα Βρυώνειο Δ’, κατασβέστηκε άμεσα από το προσωπικό του ορόφου.

Τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία η οποία θα προβεί σε προανακριτική διαδικασία. Παράλληλα ο Διοικητής του Νοσοκομείου διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Πληροφορίες των αρχών αναφέρουν ότι ο ίδιος ο ασθενής που απεβίωσε ήταν αυτός που άναψε τη φωτιά για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.

Την ύπαρξη νεκρού επιβεβαίωσε αρχικά στον ΣΚΑΪ η πυροσβεστική, η οποία ανέφερε ότι ειδοποιήθηκε στις 10.08 το πρωί για το περιστατικό και ανταποκρίθηκε άμεσα.

To δελτίο τύπου του ΚΑΤ

Ολόκληρη η ανακοίνωση του νοσοκομείου:

«Σήμερα Σάββατο 2/3/2019, πρωινή ώρα, εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο ΓΝΑ ΚΑΤ σε δίκλινο θάλαμο του 4ου ορόφου στην πτέρυγα Βρυώνειο Δ΄, η οποία κατασβέστηκε άμεσα από το προσωπικό του ορόφου του Νοσοκομείου.
Στον εν λόγω θάλαμο νοσηλευόνταν ο ασθενής Α.Φ., ηλικίας 53 ετών, μη περιπατητικός, με περιτροχαντήριο κάταγμα ισχίου χειρουργηθέν και κάταγμα βραχιονίου υπό συντηριτική αγωγή, ο οποίος και απεβίωσε.
Τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία η οποία θα προβεί σε προανακριτική διαδικασία. Παράλληλα ο Διοικητής του Νοσοκομείου διέταξε Ενορκη Διοικητική Εξέταση».

Πηγή: .skai.gr/in.gr