Υφυπουργός άφησε στη μέση την ομιλία της!

Στη μέση άφησε η  υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης Ελευθερία Χατζηγεωργίου την ομιλία της στην εκδήλωση για τα 20 χρόνια λειτουργίας του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, στη Θεσσαλονίκη, καθώς αποχώρησε ιδιαίτερα ενοχλημένη για τα σχόλια που άκουσε.

Η υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης κατέβηκε από το βήμα, δίχως να κρύβει τον εκνευρισμό της για τα σχόλια του ακροατηρίου γιατί αντί να μιλήσει για την προσφορά του νοσοκομείου, στην ομιλία της απαριθμούσε τα επιτεύγματα της κυβέρνησης στον τομέα της υγείας. «Για το Παπαγεωργίου θα μιλήσετε;» φώναξε κάποιος και σύμφωνα με το ΑΠΕ προκλήθηκε ένταση.

Αμέσως μετά, η κ. Χατζηγεωργίου αποχώρησε από το βήμα αφήνοντας… κάγκελο την Πόπη Τσαπανίδου, που παρουσίασε την εκδήλωση. «Θα παρακαλέσω, μέρα που είναι να μην δημιουργούνται τέτοιες εντάσεις… Μήπως να το ξανασκεφτούμε κ. Χατζηγεωργίου; Μπορείτε να απαντήσετε με επιχειρήματα», είπε η δημοσιογράφος, αλλά δεν κατάφερε να μεταπείσει την υφυπουργό. «Να σέβεστε τον καλεσμένο σας», ήταν η απάντηση της κ. Χατζηγεωργίου, που αποχώρησε.