Τσιμπήματα: Τι σου σκαρώνουν οι”άτακτες” μελισσούλες!

ΤΣΙΠΡΑΣ:  «Ξέρει ο συνταξιούχος που μας παρακολουθεί ότι η σύνταξή του θα είναι στο ψηφοδέλτιο που θα πάρει την Κυριακή και θα βάλει στην κάλπη».

Μιά “άτακτη” μέλισσα με ρώτησε αν ο Τσίπρας εξαγοράζει  την ψήφο με τις συντάξεις!   Τι τις λες τώρα; Μπα, προς Θεού (που δεν τον πιστεύει!).

Απλά, μας προειδοποιεί…

 

ΤΣΙΠΡΑΣ: «Αν το αποτέλεσμα των εκλογών δώσει τη δυνατότητα στους Ευρωπαίους να αμφισβητήσουν τις ελαφρύνσεις, ο Μητσοτάκης δεν εγγυάται τη διατήρησή τους, το έχει πει».

Ενώ ο ίδιος ε; Μαθημένος στην κωλοτούμπα από όταν έβαζε τους Ελληνες να ψηφίσουν ΟΧΙ στα μέτρα της «τρόικα» και αυτομάτως το μετέτρεψε σε ΝΑΙ και λογαριασμό δεν έδωσε σε κανένα! Ποτέ!  Ούτε και στους ευρωπαίους, φυσικά, που ακόμα απορούν πως μπόρεσαν να περάσουν, με τον ΣΥΡΙΖΑ όλα τα επαχθή μέτρα του τρίτου μνημονίου και “να μην ανοίξει μύτη”!!!

 

ΤΣΙΠΡΑΣ: “Αυτό είναι και το κεντρικό δίλημμα των ευρωεκλογών, είτε το θέλουμε είτε όχι: η ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑ είναι ψήφος εμπιστοσύνης στο σχέδιο ανάκαμψης της οικονομίας και τα μέτρα ελάφρυνσης, η ψήφος στη ΝΔ είναι εντολή κατάργησης αυτών των μέτρων“.

Ώστε εάν κερδίσει η Νέα Δημοκρατία θα είναι επειδή οι συνταξιούχοι δεν  θα θέλουν το 13 βοήθημα; Μήπως θα τους βάλουν και να το επιστρέψουν; Ποιος  Γκαίμπελς;  Ωχριά μπροστά στην ικανότητα τούτων να παραπλανούν το λαό και να καθοδηγούν τις μάζες (όχι, όμως, και τις μέλισσες!)

 

Α, ναι, καμιά φορά για πείσει, ο Τσίπρας, επιστρατεύει και το «βαρύ πυροβολικό» όπως έκανε στη Λάρισα, όπου εκτός όλων των άλλων παροχών είπε και πως: «Σχεδόν 900 εκατ. ευρώ απελευθερώνονται άμεσα από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης για επενδύσεις και μεγάλα δημόσια έργα στον αγροτικό τομέα. Επίσης, για την υποστήριξη της παραγωγής χρηματοδοτούμε με 71 εκατ. αρδευτικά έργα στη Θεσσαλία“…

 

Μια άλλη “άτακτη” μέλισσα στριφογυρίζει, ώρες τώρα, μέσα στην κυψέλη μου και την αναστατώνει, τραγουδώντας: “Δυστυχισμένε μου λαέ καλέ και αγαπημένε. Πάντα ευκολόπιστε και πάντα προδομένε».
(Δ. Σολωμός)