ΗΠΑ: 11 νεκροί 6 τραυματίες σε νέο μακελειό σε δημοτικό κέντρο

Αθήνα.- Nέο μακελειό στις ΗΠΑ. 11 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και τουλάχιστον έξι τραυματίστηκαν σε ένα περιστατικό με ένοπλο σε δημοτικό κέντρο στην Βιρτζίνια Μπιτς, όπως ανακοίνωσε ο κυβερνήτης της Βιρτζίνια Ραλφ Νόρθαμ. Από την πλευρά του, ο αρχηγός της αστυνομίας της Βιρτζίνια ανέφερε ότι ο ύποπτος, πρώην υπάλληλος του δήμου, είναι νεκρός.

Το τοπικό αστυνομικό τμήμα της Βιρτζίνια Μπιτς σε αναρτήσεις στο twitter νωρίτερα τόνισε ότι αστυνομικοί απάντησαν σε ένα περιστατικό με έναν ένοπλο στο κτίριο 2 του δημοτικού κέντρου της πόλης και συμβούλεψε το κοινό να αποφύγει την περιοχή.

Ένας εργαζόμενος σε δημόσια έργα δήλωσε σε ένα τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο, που συνεργάζεται με το NBC, ότι οι εργαζόμενοι του δήμου βρίσκονταν στα γραφεία τους όταν ακούστηκαν οι πυροβολισμοί και είπε ότι είδε μια σοβαρά τραυματισμένη γυναίκα στο κλιμακοστάσιο.

Ο κυβερνήτης της Βιρτζίνια τόνισε νωρίτερα με tweet του ότι το επιτελείο του “παρακολουθεί ενεργά την κατάσταση στην Βιρτζίνια Μπιτς” και ο ίδιος ζήτησε από τους πολίτες να παραμείνουν μακριά από την περιοχή και να “ακολουθήσουν τις οδηγίες των δυνάμεων επιβολής του νόμου”.