Σε τροχιά διαλύσης η “μεγάλη αγαπημένη” μετά τη νέα ήττα από την Αρμενία!

Αναστάτωση επικρατεί στην εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, μετά και την χθεσινή ταπεινωτική ήττα από την Αρμενία με 3-2. Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες, καθώς χθες υπήρξαν και δηλώσεις από κάποιους παίκτες, που «έδειξαν» τον προπονητή Άγγελο Αναστασιάδη, ως υπεύθυνο για την ήττα.

Παρά τις αλλαγές σε πρόσωπα και σχηματισμό, το σύνολο του Άγγελου Αναστασιάδη απογοήτευσε και πάλι με την απόδοσή του παρουσιάζοντας τεράστια αμυντικά κενά, κάνοντας πολλά λάθη και δημιουργώντας φάσεις με το σταγονόμετρο.

Μιλώντας στην κάμερα του Open, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, είπε πως πρέπει να γίνουν αλλαγές στην ομάδα και τόνισε πως αναλαμβάνει την αγωνιστική ευθύνη για την ήττα με την Αρμενία, δείχνοντας ξεκάθαρα με τη στάση του, πως υπάρχει… θέμα με τον Αναστασιάδη.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης απαντώντας στον Έλληνα αμυντικό, δήλωσε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου, ότι αν ο Έλληνας σέντερ μπακ δεν πιστεύει στην πρόκριση της γαλανόλευκης στα τελικά του Euro 2020, δεν μπορεί να είναι στις τάξεις της Εθνικής ομάδας.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, που δημοσιεύονται σε αθλητική ιστοσελίδα, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος και ο Κώστας Μανωλάς, μίλησαν αμέσως μετά τον αγώνα με τον πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο και του ανέφεραν ότι προτίθενται να σταματήσουν να αγωνίζονται με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αν δεν υπάρξουν άμεσες εξελίξεις και δεν αλλάξει η κατάσταση, εννοώντας ότι για το καλό της Εθνικής θα πρέπει να υπάρξει άμεση αλλαγή στην τεχνική ηγεσία.