Με Πικραμμένο επικεφαλής και Μαρκουλάκη το Επικρατείας της ΝΔ

Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης αποκάλυψε ότι επικεφαλής στο Ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ τίθεται ο πρώην υπηρεσιακός πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος, ενώ την τελευταία και τιμητική θέση καταλαμβάνει ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο πρόεδρος της ΝΔ πρόσθεσε ότι η συμμετοχή του κ. Πικραμμένου ως επικεφαλής «συμβολίζει πολλά», ενώ στην τελευταία θέση του ψηφοδελτίου ανακοίνωσε ότι θα είναι συμβολικά ο γνωστός ηθοποιός Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης ο οποίος δεν ανήκει στον χώρο της Νέας Δημοκρατίας (σ.σ. είχε πολιτευθεί με το Ποτάμι).

Ποιοι άλλοι θα είναι στο Επικρατείας της ΝΔ

Ολόκληρη η παρουσίαση των ψηφοδελτίων θα γίνει την Παρασκευή, στον «Ελληνικό Κόσμο», εκεί που ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα παρουσιάσει όλους τους υποψηφίους της Νέας Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου του One Channel, Γιάννη Χρηστάκου, πέραν του Παναγιώτη Πικραμμένου και του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, ακόμα τρία πρόσωπα έχουν «κλειδώσει». Πρόκειται για την Μαριέττα Γιαννάκου, η οποία αναμένεται να βρεθεί στη 2η θέση και μια θέση πιο κάτω ο επικεφαλής στρατηγικού σχεδιασμού του κόμματος, Τάκης Θεοδωρικάκος, με τον καθηγητή, Γιώργο Γεραπετρίτη να συμπληρώνει την τετράδα των εκλόγιμων θέσεων.

Τις 12 θέσεις που θα απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας αναμένεται να συμπληρώσουν πρόσωπα από τον χώρο των τεχνών, της επιστήμης, της ιατρικής έρευνας, καθώς και ο πρώην Α/ΓΕΕΘΑ, Μιχαήλ Κωσταράκος προορίζεται για το επικρατείας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει έναν «ευχάριστο» πονοκέφαλο, αφού υπάρχουν πολλά πρόσωπα, τα οποία μπορεί να επιλέξει στις μη εκλόγιμες θέσεις. Πρόσωπα που δεν αποκλείεται στο μέλλον να δούμε στο κυβερνητικό σχήμα.