Ο Σύλλογος Δραμινών βραβεύει την Γενική Πρόξενο κ. Ιφιγένεια Καναρά

Από αριστερά διακρίνονται οι Ελένη Χαντζή, Δρ. Δήμητρα Πατρωνίδου, Ιφιγένεια Καναρά, Ιορδάνης Αλεξιάδης και Δέσποινα Παπαδοπούλου. Φωτογραφία: Ευγενική παραχώρηση Cathy Tsounis,
Νέα Υόρκη.- Ο Σύλλογος Δραμινών «Αγία Βαρβάρα» ετοιμάζεται πυρετωδώς για το κορυφαίο γεγονός της χρονιάς, όπως είθισται να αποκαλούν οι ίδιοι, τον ετήσιο χορό, ο οποίος έχει τετραπλό χαρακτήρα.
Ο πρώτος σχετίζεται με τον εορτασμό της 44ης επετείου της ιδρύσεως του Συλλόγου. Ο δεύτερος με την βράβευση της συμπατριώτισσάς τους, γενικής Προξένου της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη, κ. Ιφιγένειας Καναρά.
Ο τρίτος σχετίζεται με την ψυχαγωγία και την αναβίωση των ηθών και των εθίμων και ο τέταρτος με την ενίσχυση του ταμείου του Συλλόγου με στόχο την συνέχιση του εκπαιδευτικού, φιλανθρωπικού και πολιτιστικού έργου.
Ο ετήσιος χορός θα λάβει χώρα το βράδυ της Παρασκευής, 16ης Οκτωβρίου 2026και ώρα 7.00 μ.μ. στην φιλόξενη ομογενειακή ταβέρνα «Λατέρνα» στην διεύθυνση 47-20 Bell Blvd, Bayside, N.Y., 11361.

Στο δείπνο αναμένεται να παραστούν εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης, της Παμμακεδονικής Ένωσης Αμερικής και εκπρόσωποι άλλων ομογενειακών φορέων
Η πρόεδρος του Συλλόγου Ελένης Χαντζή και τα άλλα στελέχη έχουν μεριμνήσει για όλες τις λεπτομέρειες συμπεριλαμβανομένης και της ψυχαγωγίας με την ορχήστρα του Κέντρου «Λαϊκή Νότα» καθώς και τους Χρήστο Τικταπανίδη και Δημήτρη Στεφανίδη στην ποντιακή λύρα.
Το εισιτήριο έχει οριστεί στα $125.00 για τους νέους και ενήλικες και δωρεάν για τα παιδιά κάτω των 12 ετών. Για κρατήσεις θέσεων οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνήσουν με τη νπρόεδρο Ελένη Χαντζή στο (917) 584-9617
Σύλλογος Δραμινών
Ο Σύλλογος Δραμινών «Αγία Βαρβάρα», όπως έγραψαν οι «Αναμνήσεις» ιδρύθηκε το 1982 και έχει την έδρα του στο Κέντρο Μακεδονικών Σπουδών στο Γουάιτστόουν της Νέας Υόρκης.
Το διοικητικό συμβούλιο απαρτίζεται από τους: Ελένη Χαντζή, πρόεδρο, Ιορδάνη Αλεξιάδη, αντιπρόεδρο, Δέσποινα Παπαδοπούλου, γραμματέα αλληλογραφίας, Βίκυ Καρακατσάνη, γραμματέα πρακτικών, Νίκο Κομσιό, ταμία, Κώστα Καρακατσάνη, βοηθό ταμία και Ντενίς Βούλγαρη, υπεύθυνη δημοσιών σχέσεων.








Σχόλια Facebook