Δημοσιογράφος κατηγορεί τον Τραμπ ότι τη βίασε τη δεκαετία του 90′

Η Κάρολ είναι η 16η γυναίκα που κατηγορεί τον Τραμπ για σεξουαλική κακοποίηση. Η New York Times δημοσίευσε το επίμαχο απόσπασμα από το επερχόμενο βιβλίο της «Τι χρειαζόμαστε από τους άνδρες; Μια ταπεινή πρόταση» στο οποίο περιγράφει τη συνάντησή της με τον μεγιστάνα της εποχής.

Σύμφωνα με την ίδια, ο πρόεδρος ήταν εκείνος που ζήτησε τη βοήθειά της για να τον συμβουλεύσει, ώστε να βρει εσώρουχα για κάποια γυναίκα, μιας και η δουλειά της ήταν συντάκτης συμβουλών για τη ζωή. Την υποχρέωσε να πάνε μαζί σε κατάστημα εσωρούχων. Στα δοκιμαστήρια έγινε ξαφνικά βίαιος. 

H δημοσιογράφος.

Διαβάστε το επίμαχο σημείο από τη γραπτή εξομολόγηση της δημοσιογράφου:

«Η πόρτα του δοκιμαστηρίου ήταν κλειστή, αλλά εκείνος σκαρφάλωσε πάνω μου, με κόλλησε στον τοίχο, μου χτύπησε το κεφάλι και έχωσε τα χείλη του στα δικά μου. Ήμουν τόσο συγκλονισμένη, που τον έσπρωξα και άρχισα να γελάω νευρικά. Εκείνος με κόλλησε για δεύτερη φορά στον τοίχο, αδυνατώντας να αντισταθώ, έβαλε το χέρι του στη φούστα μου και μου κατέβασε το καλσόν.

Είμαι έκπληκτη με αυτό που γράφω: Συνεχίζω να γελάω. Ξεκούμπωσε το παντελόνι, άνοιξε τα πόδια μου και έσπρωξε το μισό πέος του – ή όλο δεν είμαι σίγουρη – μέσα μου»

Η Κάρολ αναφέρει ότι χρειάστηκε να δώσει μάχη με τον πρόεδρο για να του ξεφύγει και τελικά να απομακρυνθεί από το πολυκατάστημα.

Ο Λευκός Οίκος, σχετικά με το δημοσίευμα, αναφέρει ότι είναι μια εντελώς ψευδή και φανταστική ιστορία που εμφανίζεται μετά από 25χρονια από το φερόμενο ως επεισόδιο για να βλάψει τον πρόεδρο.

Η δημοσιογράφος ανέφερε ότι δεν είχε πει κάτι τόσα χρόνια, επειδή απειλήθηκε για τη ζωή της

Πηγή: HuffPost US