Πενς: Ο Μητσοτάκης έδειξε ισχυρή ηγετική ικανότητα αναγνωρίζοντας Γκουαϊδό

Την απόφαση του νέου πρωθυπουργού της Ελλάδας να αναγνωρίσει τον Χουάν Γκουαϊδό ως μεταβατικό πρόεδρο της Βενεζουέλας χαιρέτισε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter o Μάικ Πενς.

«Ο πρωθυπουργός Μητσοτάκης επέδειξε ισχυρή ηγετική ικανότητα χθες, ανακοινώνοντας πως η Ελλάδα αναγνωρίζει τον Χουάν Γκουαϊδό ως νόμιμο πρόεδρο της Βενεζουέλας» σημειώνει χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ.

«Θα συνεχίσουμε να συμπαραστεκόμαστε στο Βενεζουελάνικο λαό στη μάχη τους για την Ελευθερία!» τονίζει.

Vice President Mike Pence

@VP

Prime Minister Mitsotakis demonstrated bold leadership yesterday announcing Greece recognizes @jguaido as Venezuela’s legitimate President. We will continue to stand with the Venezuelan people in their fight for !

Γκουαϊδό: Ευχαριστώ τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την αναγνώριση του αγώνα μας

ην ευγνωμοσύνη του στον Ελληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την ελληνική κυβέρνηση για την αναγνώρισή του εξέφρασε ο μεταβατικός πρόεδρος της Βενεζουέλας Χουάν Γκουαϊδό

«Εξ ονόματος ολόκληρου του λαού της Βενεζουέλας ευχαριστώ τον Ελληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση της Ελλάδας που αναγνωρίζει τον αγώνα μας για μια ελεύθερη Βενεζουέλα. Η Ελλάδα, το λίκνο της δημοκρατίας, θα είναι αδιαμφισβήτητα ένας μεγάλος Ευρωπαϊκός σύμμαχος στον αγώνα μας» ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανάρτηση του στο Twitter ο Γκουαϊδό.

Πηγή: skai.gr