Εξαφάνιση αστροφυσικού στην Ικαρία: Βρέθηκε αίμα στο κρεβάτι

Περιπλέκεται η υπόθεση της εξαφάνισης 34χρονης αγγλίδας αστροφυσικού στην Ικαρία.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι εγκληματολόγοι εντόπισαν κηλίδες αίματος στο κρεβάτι ξενοδοχείου που μοιραζόταν η κοπέλα με τον Κύπριο σύντροφό της.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν εάν οι κηλίδες προκλήθηκαν φυσικά, παραδείγματος χάρη λόγω απλής ρινορραγίας, ή ήταν αποτέλεσμα βίαιου χτυπήματος.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό της κοπέλας είναι άκαρπες έως τώρα, παρά την συνδρομή της Πυροσβεστικής, του Λιμενικού και αστυνομικών δυνάμεων από γειτονικά νησιά – ακόμα και με ελικόπτερα και drones.

Η εξαφάνιση δηλώθηκε χθες από τον σύντροφό της. Στην κατάθεσή του ο 38χρονος δήλωσε ότι όταν ξύπνησε γύρω στις 10:00 το πρωί δεν την βρήκε στο δωμάτιό τους και την κάλεσε στο κινητό τηλέφωνο. Η αστροφυσικός απάντησε και τον ενημέρωσε πως είχε πάει για τρέξιμο, όμως στην συνέχεια δεν έδωσε σήμα ζωής ούτε απάντησε σε μετέπειτα κλήσεις.

Ο 38χρονος είναι σε κατάσταση σοκ και δεν έχει μπορέσει να βοηθήσει ιδιαίτερα στις έρευνες, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες.

Πέραν των κηλίδων αίματος οι Αρχές επικεντρώνουν την προσοχή τους στο σημείο όπου εξέπεμψε σήμα για τελευταία φορά το κινητό της αγνοούμενης, ώστε να προσδιορίσουν καλύτερα το σημείο όπου εξαφανίστηκε. Προγενέστερες πληροφορίες ήθελαν το σήμα να μην απέχει πολύ από το ξενοδοχείο.

Επιπλέον, έχει ζητηθεί η άρση απορρήτου ώστε να διαπιστωθεί εάν η τελευταία κλήση ήταν εξερχόμενη ή εισερχόμενη.

Πηγή: skai.gr

Φωτογραφία: Facebook – Natalie Christopher