Οι “Αυστραλοί” μεταμόρφωσαν την εθνική Ελλάδας που συνεχίζει με νίκες

Για ένα ακόμα παιχνίδι η Εθνική του Ολλανδού (αλλά με υπηρεσία στην Αυστραλία) Φαν’τ Σιπ αρέσει και δείχνει σημαντική πρόοδο και βελτίωση. Έτσι μετά τη νίκη με τη Βοσνία επικράτησε με σκορ 1-0 και της Αρμενίας χάρις σε γκολ του Λημνιού.
Ο Ολλανδός τεχνικός με βοηθό του τον ομογενή Μιχάλη Βαλκάνη φαίνεται πως κάνουν καλή δουλειά..

Για την Εθνική μας ομάδα κάτω από τα γκολπόστ ήταν ο Βλαχοδήμος, στόπερ οι Χατζηδιάκος – Σταφυλίδης και άκρα άμυνας με Μπακάκη και Γιαννούλη. Στο κέντρο οι Γαλανόπουλος και Κουρμπέλης. Πίσω από τον φορ Παυλίδη ο Μπακασέτας και άκρα με Μάνταλο – Λημνιό.

Οι γηπεδούχοι Αρμένοι είχαν την εξής διάταξη: κίπερ ο Αϊραπετιάν, άμυνα με Κ. Χοβνανισιάν, Ισκχαγιάν, Καλισίρ, Τ. Βοσκαγιάν και Χαμπαρτσουμιάν. Άξονας με Βαρνταγιάν, Χοβσεπιάν, Α. Γκριγκοριάν και Μπαρσεγκιάν και μπροστά ο Καραπετιάν.

ΜΠΗΚΕ ΚΑΛΑ Η ΕΘΝΙΚΗ, ΕΙΧΕ ΔΟΚΑΡΙ, ΔΕΝ ΤΗΣ ΔΟΘΗΚΕ ΠΕΝΑΛΤΙ ΚΑΙ ΣΚΟΡΑΡΕ

Η Εθνική μας ομάδα μπήκε καλά στο ματς και είχε φάσεις στο ξεκίνημα. Λίγο πριν το 7′ ένα σουτ του Μπακασέτα που αποκρούστηκε δύσκολα και στο 7′ η Ελλάδα είχε δοκάρι από προσπάθεια και σουτ του Μάνταλου. Στο 21ο λεπτό δεν δόθηκε λανθασμένα πέναλτι υπέρ του Γιαννούλη. Στο 34ο λεπτό μετά από μία πολύ ωραία ενέργεια του Γιαννούλη και συνεργασία με τον Μπακασέτα η μπάλα βγήκε στον Λημνιό που με συρτό σουτ έβαλε το πρώτο του γκολ με την Εθνική. Ο Γιαννούλης πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο, έκανε το ένα δύο με τον Μπακασέτα και μετά έβγαλε στον σκόρερ Λημνιό. Οι Αρμένιοι απείλησαν για πρώτη φορά περισσότερο στο 41ο λεπτό.

ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ Η ΠΙΕΣΗ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ

Στο 47ο λεπτό ο Λημνιός είχε διαγώνιο σουτ μετά από ωραία πάσα του Μπακασέτα, με τον αντίπαλο πορτιέρο να βγάζει την μπάλα κόρνερ. Στο 52′ ο Μπακασέτας είχε ένα σουτ έξω. Ο ίδιος παίκτης λίγο μετά είχε ένα πλασέ που κόπηκε. Στο 56′ ο Παυλίδης έχασε υπό πίεση αντιπάλου βέβαια τετ α τετ από γύρισμα του Λημνιού.

Στο 66′ ο Λημνιός είχε χαμένη φάση με σουτ που αποκρούστηκε ενώ το προηγούμενο διάστημα οι Αρμένιοι πίεζαν αρκετά και απείλησαν περισσότερο. Στο 75′ ο Μασούρας είχε ένα σουτ έξω ενώ στο 79′ είχε μία μεγάλη χαμένη φάση σε κενή εστία. Η Ελλάδα είχε και άλλες φάσεις με Δώνη και Μασούρα και εν τέλει το ματς έληξε στο 0-1.

MVP: Ο Λημνιός με τον Γιαννούλη. Ο πρώτος έκανε ένα καλό και γεμάτο ματς που έβαλε γκολ και ο 2ος ήταν δημιουργός του τέρματος του εξτρέμ της Εθνικής μας.