Επαναστατική Αυτοάμυνα: Αναζητούν τρία νέα μέλη της οργάνωσης

Αθήνα.- Οι αξιωματικοί της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας έχουν ενδείξεις τουλάχιστον τριών αταυτοποίητων ατόμων στην χαρακτηρισμένη κεντρική γιάφκα της Επαναστατικής Αυτοάμυνας στην οδό Σκοπέλου στην Κυψέλη, στο σπίτι του Χολαργού όπου μετακόμισαν τον βαρύ οπλισμό και τα εκρηκτικά, τα οποία δεν αποκλείεται να σχετίζονται με τις δραστηριότητες της τρομοκρατικής οργάνωσης.

Πρόκειται για τον φοιτητή που νοίκιασε το διαμέρισμα της Κυψέλης πριν από πέντε χρόνια, ένα ακόμη άτομο που φέρεται να είχε παρουσία στον ίδιο χώρο και έναν ακόμη, ο οποίος σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, σχετίζεται με τον 46χρονο καταζητούμενο Δημήτρη Χατζηβασιλειάδη.

Την εβδομάδα που έρχεται, αναμένονται τα πρώτα αποτελέσματα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών από την εξερεύνηση των ευρημάτων, οπλισμού και ψηφιακών πειστηρίων, τα οποία δεν αποκλείεται να επιβεβαιώσουν κάποιες από τις ενδείξεις, όπως και στοιχεία που συνδέουν τους δύο συλληφθέντες, τον καταζητούμενο και τους αταυτοποίητους με την δράση της Επαναστατικής Αυτοάμυνας.

Στο μεταξύ ο 41χρονος Βαγγέλης Σταθόπουλος σε τηλεφωνική του συνέντευξή, μέσα από τις φυλακές Λάρισας, στο διαδικτυακό κανάλι Omnia.tv, αρνείται ότι συμμετείχε στην ληστεία στο κατάστημα ΟΠΑΠ στον Χολαργό, και στην Επαναστατική Αυτοάμυνα, την οποία μάλιστα αγνοούσε και δεν είχε ακούσει. Παράλληλα, υποστηρίζει ότι κλήθηκε να βοηθήσει τον τραυματία Δημήτρη Χατζηβασιλειάδη και κατηγορεί τον Διονύση Μπάκα για την εμπλοκή του αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι “λέει μπούρδες και ψέματα”.

Πηγή: skai.gr