Ολα τα αποτελέσματα της bootball League

Ατρόμητος – ΟΦΗ 2-1: Με buzzer beater του Γιακουμάκη νίκη για τους Περιστεριώτες

O Ατρόμητος χάρη σε γκολ του Πέτρου Γιακουμάκη στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων επικράτησε 2-1 του ΟΦΗ και επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο αγωνιστικές. Ο Μανούσος έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους, με τον ΟΦΗ να ισοφαρίζει με εξαιρετικό γκολ του Ναμπί. Από ένα ημίχρονο οι δύο ομάδες. (VIDEOS)

Απόλλων Σμύρνης – ΠΑΣ Γιάννινα 0-0: Ισόπαλο χωρίς τέρματα το ντέρμπι κορυφής

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ντέρμπι κορυφής που διεξήχθη στη Ριζούπολη ανάμεσα στον πρωτοπόρο Απόλλωνα Σμύρνης και τον ΠΑΣ Γιάννινα. Νίκες για Απόλλωνα Λάρισα και Απόλλωνα Πόντου. (VIDEO)

ΔΟΚΑΡΙ ΟΙ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΙ, ΧΑΜΕΝΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ

Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός 0-0: Γκέλα στο Αγρίνιο για το τριφύλλι

Ένας μετριότατος Παναθηναϊκός έμεινε στο 0-0 με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο με τους γηπεδούχους να δείχνουν μεγαλύτερο πάθος για τη νίκη. Πέταξαν το πρώτο 45λεπτο και οι δυο ομάδες που άλλαξαν άρδην εικόνα στο δεύτερο.

ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ FOOTBALL LEAGUE

Football League: Γκέλαρε ο Ιωνικός, σπουδαία διπλά για Βέροια, Διαγόρα

Ο Ιωνικός δεν μπόρεσε να πάρει το τρίποντο επί του Ολυμπιακού Βόλου και να παραμείνει στην κορυφή ενώ σπουδαία διπλά πέτυχαν Βέροια και Διαγόρας. Ματσάρα στην Καλαμάτα.

ΦΟΒΕΡΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΟΦΗ

Ματσάρα στο Περιστέρι: Δύο γκολάρες και δύο δοκάρια σε μία φάση

Εκπληκτικό το πρώτο ημίχρονο στο Ατρόμητος – ΟΦΗ. Οι δύο ομάδες σκόραραν πανέμορφα γκολ, ενώ οι Περιστεριώτες είχαν και δύο δοκάρια στην ίδια φάση (VIDEO).