ΜΟΔΑ: Το καλσόν φέτος δίνει ζωντάνια στα outfit σας!

ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ ΚΟΝΔΥΛΟΠΟΥΛΟΥ

Tο καλσόν είναι το απόλυτο αξεσουάρ της σεζόν. Καταφέρνει να δώσει το κάτι παραπάνω στο outfitσας. Τα χρωματιστά και με printsκαλσόν είναι τάση φέτος.  Ας δούμε πως μπορείτε να τα συνδυάσετε, τα  χρωματιστά που είναι ίσως και τα πιο δύσκολα στον συνδυασμό τους. Μπορείτε να τα βρείτε σε άπειρα χρώματα, από παστέλ μέχρι πιο ουδέτερες και πολύ έντονες αποχρώσεις.

Ένα έξυπνο τρικ για να κάνετε τα πόδια σας  να δείχνουν πιο μακριά είναι να φορέσετε καλσόν στο ίδιο χρώμα με τα παπούτσια σας. Σχετικά με το χρώμα που θα επιλέξετε, υπάρχουν κάποια μυστικά στους συνδυασμούς των χρωμάτων, ώστε να υπάρξει ισορροπία στο σύνολο σας.

 

Το μοβ ταιριάζει άψογα με το γκρι, το πορτοκαλί με το καφέ, το κόκκινο με το μαύρο και το σκούρο μπλε.

Για να δούμε ακόμη πώς θα φορέσετε ένα printed καλσόν. Πολλά prints και μοτίβαείναι το πουά, animal και floralprint. Το πουάδίνει μια πιο θηλυκή εικόνα , ενώ το animalprint μια πιο σέξι νότα. Τα printed καλσόν μπορούν να συνδυαστούν αρκετά εύκολα, από την πιο πρωινή μέχρι την πιο βραδινή σας εμφάνιση. Για καθημερινές εμφανίσεις, επίλεξε ένα oversized μάλλινο πουλόβερ με mini η midi φούστα και τα αρβυλάκια σας, ενώ για τις βραδινές σας εμφανίσεις συνδύασε το με το πιο σέξι φόρεμα σας αι θα εντυπωσιάσετε.