Θεαματική νυχτερινή πρόβα στην Ομόνοια – Πότε θα παραδοθεί

Εξαιτίας των προβών που γίνονται στο νέο εντυπωσιακό σύστημα σιντριβανιών της νέας πλατείας Ομόνοιας αλλά και των εργασιών στο ιστορικό γλυπτό του Γιώργου Ζογγολόπουλου – ο οποίος συνέδεσε το όνομά του με την πλατεία Ομονοίας – η πλατεία δεν θα παραδοθεί στους κατοίκους την επόμενη εβδομάδα. Η παράδοση μπορεί να γίνει τη μεθεπόμενη, ή μετά από τρεις εβδομάδες- σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στη HuffPost οι άνθρωποι του δήμου Αθηναίων.

Το βράδυ της Πέμπτης, ο Κώστας Μπακογιάννης ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο από τις πρόβες του συντριβανιού και το αποτέλεσμα φαίνεται πραγματικά θεαματικό.

Μέχρι στιγμής, λοιπόν, δεν έχουμε συγκεκριμένη ημερομηνία παράδοσης της πλατείας. Αυτό που γνωρίζουν οι άνθρωποι του δήμου είναι ότι για να ολοκληρωθούν οι εργασίες πρέπει να γίνουν πρόβες των συντριβανιών αλλά και να ολοκληρωθούν οι δουλειές που γίνονται στο γλυπτό του Ζογγολόπουλου.

Μέσα στο Μάρτιο λοιπόν η πλατεία παραδίδεται στους πολίτες κι αυτό διότι στη σκέψη του δημάρχου, Κώστα Μπακογιάννη, και των συνεργατών του είναι να παραδοθεί όλο το έργο και να μην υπάρχει η παραμικρή εκκρεμότητα. «Να μην παραδώσουμε ένα έργο στο οποίο υπολείπονται πράγματα», λένε οι συνεργάτες του στη HuffPost.

Δεν παραλείπουν μάλιστα να τονίσουν πως στο ακραίο σενάριο συνεχόμενων βροχών η ημερομηνία παράδοσης μπορεί να καθυστερήσει περισσότερο. «Σήμερα, Πέμπτη, το πρωί έβρεχε, τα συνεργεία αντιμετώπισαν δυσκολίες και δεν μπόρεσαν να δουλέψουν», μας λένε χαρακτηριστικά. Ευτυχώς, λοιπόν, που ο καιρός φαίνεται να είναι με το μέρος τους.

 

Print Friendly, PDF & Email