Συγκλονίζει ελληνοαμερικανός καθηγητής του Γέιλ: Den thelo na klapso tin Romiosini

Μήνυμα πως τα μέτρα της ελληνικής κυβέρνησης για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊου είναι προς τη σωστή κατεύθυνση στέλνει ο Ελληνοαμερικανός καθηγητής του Γέιλ, Νίκολας Χρηστάκης.

«Δεν θέλω να κλάψω τη Ρωμιοσύνη», τονίζει στην ανάρτησή του για τα μέτρα στην Ελλάδα για τον κορωνοϊό ο Ελληνοαμερικανός καθηγητής του Γέιλ, Νίκολας Χρηστάκης.

Ο καθηγητής στο πανεπιστήμιο του Γέιλ τονίζει τη σημασία του «Μένουμε Σπίτι» και τοποθετείτε υπέρ των μέτρων που έχει λάβει η ελληνική κυβέρνηση κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

«Μια σημείωση στους φίλους μου τους Έλληνες. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σωστά έπραξε και έκλεισε τα σχολεία και ανακοίνωσε και άλλα μέτρα για να μειώσει τις κοινωνικές συναθροίσεις. Δεν πρέπει να συγκεντρώνεστε έξω. Δεν είστε σε διακοπές. Μείνετε σπίτι. Βγείτε μία φορά την εβδομάδα για τα απαραίτητα. Μην αγγίζετε φίλους. Δεν θέλω να κλάψω τη Ρωμιοσύνη».

Και συμπληρώνει: «Δεν υπάρχει κανένας λόγος να σκέφτεστε, σε αυτή την περίπτωση, ότι οι Ελληνες υπερέχουν των Ιταλών».

(6) Ο χρήστης Nicholas A. Christakis στο Twitter:

‘A note to my fellow Greeks. @kmitsotakis properly closed the schools and made other announcements to reduce social mixing. You should not gather outside. This is not a holiday. Stay home! Go out once a week for essentials. Do not touch friends. Den thelo na klapso tin Romiosini.’ _ Twitter

Newpost.gr