Όλγα Σαραντοπούλου: Μήνυμα ελπίδας η Ανάσταση του Θεανθρώπου

Στο Πασχαλινό μήνυμά της προς τον Απόδημο Ελληνισμό, η Γραμματέας του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού Δρ. Όλγα Σαραντοπούλου, εύχεται, από τη Βιέννη,  “το Άγιο Φως της Αναστάσεως,  να  χαρίσει παρηγοριά σε όσους θρηνούν  προσφιλή τους πρόσωπα από τον φονικό Κοροναϊό και να σκορπίσει ψυχική γαλήνη,  Υγεία, Ευημερία και Ειρήνη σε όλον τον κόσμο”.

Το πλήρες κείμενο του μηνύματος έχει ως εξής:

<<Βιέννη 19 Απριλίου 2020

Αγαπητοί Συνέλληνες,

Η Ανάσταση του Θεανθρώπου, αποτελεί μήνυμα Ελπίδας, Συγχώρεσης, Αλληλεγγύης, Αδελφοσύνης και Αγάπης προς τον Συνάνθρωπο.  Αγγίζει τις καρδιές όλων μας στην εξαιρετικά επώδυνη δοκιμασία που βιώνει ο ελληνικός λαός και ολόκληρη η ανθρωπότητα.

Η Ελλάδα μας  δραστηριοποιήθηκε άμεσα και μαζί με το επιστημονικό προσωπικό, έλαβαν τολμηρά και  αποδοτικά μέτρα, περιορίζοντας τα θύματα της  πανδημίας, που σε άλλες χώρες μετρώνται σε χιλιάδες.  Οι επιπτώσεις, όμως, σε όλους τους τομείς και, ιδιαίτερα, στον οικονομικό τομέα είναι τεράστιες.

Ο Απόδημος Ελληνισμός για ακόμη μια φορά, επιβεβαιώνει την ανιδιοτελή του διάθεση για προσφορά,  συμμετέχοντας παντοιοτρόπως στην στήριξη της μητέρας Πατρίδας.

Ευχόμαστε ολόψυχα το Άγιο Φως της Αναστάσεως,  να  χαρίσει παρηγοριά σε όσους θρηνούν  προσφιλή τους πρόσωπα από τον φονικό Κοροναϊό και να σκορπίσει ψυχική γαλήνη,  Υγεία, Ευημερία και Ειρήνη σε όλον τον κόσμο.

Δρ. Όλγα Σαραντοπούλου

Γραμματέας Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού

Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρίας  Αυστρίας>>.

Φωτογραφία αρχείου: Όλγα Σαραντοπούλου-Τζο Μπάιντεν.